Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ps konularından takip ediyordum sizi fakat paylaşıma ara verdiniz sanırım. Tebrik ederim karakalem çalışmalarınız gayet güzel. Özellikle üstü çıplak, oturan çizimi çok beğendim. Kolay gelsin.
Başarılı ve güzel çizimler... Çizgileriniz yalın ve özgür buda karakalem çalışmalarınızda etkisini çok güzel göstermiş,tebrik ederim emeğinize,paylaşımınıza sağlık.
Teşekkürler filiz iyi bir noktaya değindin ama öyle çünkü doğu insanını bir düşünsene ... Yağlı boya çalışmalarımıda inşallah sergileyeceğim onlardada elleri ve ayakları normalden büyük çizerim.Çünkü çalışan İnsanın elleri ve ayakları büyük olur.
Başarılı ve güzel çizimler... Çizgileriniz yalın ve özgür buda karakalem çalışmalarınızda etkisini çok güzel göstermiş,tebrik ederim emeğinize,paylaşımınıza sağlık.
İlk 2 çiziminiz çok hoş. hep merak etmişimdir mimar sinan g.s.'dan bir kaç örnek (yetenek sınavında ilk barajda çuvallayan biri olaraktan) Paylaşım için teşekkürler