Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkaplanlar kes yapıştır şeklinde olmuş. çizimlerindeki çizgileri belirgenleştirebilir yada çizmine biraz daha renk katabilirsin. Bence çiziminide biraz geliştirmelisin (resimler pek hoş durmuyor) Sanırım daha işin başındasınız.önünüzde uzun bir yol var.Biraz daha gayret ile bu yolu hızlı bir şekilde geçip daha güzel çalışmalar yapabilirsiniz. Kolay gelsin
teşekkürler ancak arka plan kes yapıştır şeklinde degil ben onu defterden pc ye aktardıgım için çizgileri belli etmedim . önümde uzun yol var ancak ben bu işin daha yolunda degilim adres sormaya girdim . aam yinede saol .
Cs5 te bu özelligi kullanıca resim kirli oluyor ondan çalışmalarım kötü görünmüyor göze hoş görünüyor . bunuda diyimde neyse gelişiyoruz yoldayız adresleri soruyoruz gelecek çalışmalarda öyle yaparım .
Cs5 te bu özelligi kullanıca resim kirli oluyor ondan çalışmalarım kötü görünmüyor göze hoş görünüyor . bunuda diyimde neyse gelişiyoruz yoldayız adresleri soruyoruz gelecek çalışmalarda öyle yaparım .