Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kartvizit çalışmalarım karar varemedim

teytey

🌱Yeni Üye🌱
çaldığın yetmezmiş gibi ve birde yeniyim demene rağmen grafikerim diyebiliyorsun yaa bravo sana ama bir şeyi kaçırıyorsun olamayacaksın şimdiden 10. basamakda görmüşsün kendini.yaptığın o herneyse kart vizitmi ne saçma sapan hayatımda gördüğüm en kötü

orhancive

🌱Yeni Üye🌱
kıbrıstaki esnafın vay haline göz nizam kalmamış demenkki kıbrısdakilerde:))

göçmentasarım

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bak yol yakınken dön :p arkadaşım tasarım diye birşey yoktur türkiyede örsellik (okunsun yeter abim) derler 2 fotoğraf koyarsın bi fountain çakarsın zemine olur biter ter dökersin bitarafın terler uğraşır beyin yorarsın adam derki bune bole olmamış buyuzden çoook reklamcı (elinde katalog gezen tayfa vergi vermez etmez) sonra kalkar ben kartvizit bastırıcam hangisi güzel olmuş güzel olamamış sen kendini pazarlıcaksın o kartla ağır konuştum yanlız öledir kart vizit altın yaldızl ı+ kabartmalı + mat selefonlu çok hoş sadece zengin gösterişli bir kart bastır bence bunun üzerinde çalış illa özel kesim istiyosan onuda ekle
gizli isimden yorum yazan arkadaş ta yandaşın galiba 500+500 dijital baskımı alıcaksın :D hahahahaha grafikerliğin yanında birazda matbaayı öğrenin iki çizik atıp tasarım çalıp ekleyip biçip grafiker olunmuyor arkadaşım