Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kartvizit çalışmam

Benzer konular

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
araç resmi tarama sanırım. üzerinde rutüş yaparak kullanabilirsin, ya da vectorel bir araç daha hoş olabilir. plakanın sonradan yazıldığı çok belli oluyor, yani resime tam oturmamış.
emeğine sağlık.

vizyon222

🌟Usta Tasarımcı🌟
emeğine sağlık biraz daha üzerinde çalışıp daha ii şeyler sonuç alabilirsin...

erdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence sıfırdan çalışmalısın ;)

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
olmamış arkadaşım...araba emanet gibi duruyo...renkleri zeminle oturmamış...yanlış anlama sakın ama sil baştan yeni bi çalışma yap...kolay gelsin...

qrafiX

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arabanın çözünürlüğü cok kotu ve arka fondakı sarı renk cok cırtlak duruyor orada.

dama efektindekı gradient ise bozuk...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
kartvizitlerde resim kullanılmasına karşıyım vektörel bir şeyler bulsan weya çizsen daha iyi olur kanımca font we puntolarda uyumlu değil kurallara dikkat edersen daha iyi şeyler çıkabileceğini tahmin ediyorum emeğine sağlık.

birgrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar yorumlarınız iyi veya kötü hepinize tek tek teşekkür ederim, ama müşterimin acelesi olduğundan bu şekilde yapmak zorunda kaldım, benim beğenmediğim ve sizlerinde beğenmediği kartviziti müşteri çok beğendi önemli olanda bu değil mi müşteri memnuniyeti iyi yorumlar....

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu kartvizit değil.
Taksi resmini nereden buldun bilmiyorum ama google dan alsaydın daha iyiydi.
Bir de müşterinin soyadı BIÇAKCI yerine BIÇAKÇI olabilir mi?Çünkü türkçede pçtk diye birşey var ama....
Ben kartviziti görünce şahsen yarışlara katılan bir taksi geldi aklıma .

benim beğenmediğim ve sizlerinde beğenmediği kartviziti müşteri çok beğendi önemli olanda bu değil mi müşteri memnuniyeti iyi yorumlar....

Müşteriyi memnun ettin tamam.
Peki adam kartviziti aldı müşterisine verdi.Bu ne kardeşim nasıl kartvizit?Kim bastı bunu böyle dediğinde.O zaman ne olacak. Bence müşterileri biz yönlendirmeliyiz.
Onlar sadece kendileri için düşünüyorlar.Ama biz onların hitap ettiği sektöre göre düşünüyoruz.Ki bu işlerin başında da kartvizit geliyor.

-Başarılar

Birde kartvizitler https://www.grafikerler.net/kitap-kapagi-brosur-menu-vb-f96.html bu konu başlığı altına giriyor.

tuncayka

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bencede daha güzel bir çalışma yapılabilirdi.Eline sağlık

bülent35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kartı yeniden başlamanı tavsiye ederim.
ve kendini geliştirmen gerekir bu işi yapıyorsan
+ müşterine bu foto bozuk başka foto kullanalım dediğinde hayır diceğini sanmıyorum ve dizaynı sen yapıyorsun müşteri deil müşteri taksi fotosu ister ama fotoyu seçmek sana kalmış bence iyi çalışmalar