Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kartvizit çalışmam

kutlay006

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.renklikalemreklam.com
arkadaşlar corel programını daha yeni yükledim ve program hakkında hiçbir bilgim yok kartvizit yapımını 5 dakika inceledikten sonra aşağıda ilk defa bir kartvizit yapmaya çalıştım tabi sizin yaptıklarınızın yanında çok komik kalacağını biliyorum ama inşallah sayenizde sizler gibi olurum yorumlarınız ve eleştirileriniz beni dahada azimleştirecektir. Yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler

resim_237915432.jpg

Benzer konular

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
başlangıç olarak fena sayılmaz. ancak grafik tasarımda bazı kurallar vardır. kenar payı gibi mesela. bu kuralları eksik yada fazla olacak şekilde bu açtıgın konunun bir kaç konu altında bulabilirsin.
tasarıma gelince. halat resmi yukarı dogru sünmüş. hoş görünmüyor. artı yazılardan bazılarıda sünmüş, sündürme tasarımda hoş bir olay değildir. göze hoş görünmez ;) halatı üst kısımda o şeklide kullanman çok güzel. font seçiminde biraz daha dikkatli olursa güzel bir tasarım ortaya çıkacaktır. ;) kolay gelsin.

kkopukk

🌱Yeni Üye🌱
halat resminin arkası beyaz ya o kötü durmuş bence. bide biraz düz olmuş gibi

kutlay006

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
halat resminin arkası beyaz ya o kötü durmuş bence. bide biraz düz olmuş gibi

halatın arkasındaki beyaz kısmı renklendirmek için uğraştım ama yapamadım.photoshop pc de yüklü değil yüklü olsaydı beyaz kısımları çıkartabilirdim corel de nasıl çıkartılacağını bilmediğim için o şekilde ekledim.yazıların sünmesi bu kadar bozuk çıkacağını kestiremedim.ayrıca kenar payları derken ben kartviziti 8 x 5 ölçülerinde yapmaya çalıştım nasıl bir pay vermem lazım

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
halatın arkasındaki beyaz kısmı renklendirmek için uğraştım ama yapamadım.photoshop pc de yüklü değil yüklü olsaydı beyaz kısımları çıkartabilirdim corel de nasıl çıkartılacağını bilmediğim için o şekilde ekledim.yazıların sünmesi bu kadar bozuk çıkacağını kestiremedim.ayrıca kenar payları derken ben kartviziti 8 x 5 ölçülerinde yapmaya çalıştım nasıl bir pay vermem lazım

Photoshop'a gerek yok resimin üzerini 2 kere tıkayın corel paint'e geçer resim

99910400dx0.jpg

8x5cm kartviziti yaptıktan sonra her kenardan en az 4 er mm içeride çalışırsanız kartvizitiniz sağlıklı olarak kesilir.

Son düzenleme:

kutlay006

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
teşekkür ederim yeni başladığım için hiç bir şey bilmiyorum sayende corelde bu işin yapıldığını öğrendim. beyazlıkları çıkartarak sadece halatın resmini aldım sizin gibi uzman grafikciler oldukca bizim gibi acemilerin öğrenmeside kolaylaşıyor

grafic_20

🌱Yeni Üye🌱
degişik olmuş ama begenmedim .. daha iyi calış bence..

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
ya herkesin gördüğü çalışmayı ben neden göremiyorum

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
teşekkür ederim yeni başladığım için hiç bir şey bilmiyorum sayende corelde bu işin yapıldığını öğrendim. beyazlıkları çıkartarak sadece halatın resmini aldım sizin gibi uzman grafikciler oldukca bizim gibi acemilerin öğrenmeside kolaylaşıyor

Mesleğinizi öğrenebilirmiyim?

Yorumları buna göre yapmak daha mantıklı olacaktır.