Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kartvizit çalışmam

nazli21

🏅Acemi Tasarımcı🏅
akmakpidesalonu.gif

merhaba,
baştan söylim ben bu işin eğitimini almadım
ona göre yorumlar bekliyorum lütfen
çalışmalarımın hepsini corelde yaptım

Benzer konular

Ozle_m

🏅Acemi Tasarımcı🏅
pide salanu için yapılabilecek iyi çalışmalardan bir örnek bence...Bizim mesleğin sorunlarından biride bu, müşteriye göre tasarım yapmalısın bence bu çalışma müşteri gözüyle baktığında başarılı bir çalışma olmuş tebrik ederim:) pideci kartı olarak değil de kartvizit olarak ne diyorsun dersen eğer bu kadar karışık olmamalı derim ama dediğim gibi güzel olmuş emeğine sağlık:)

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Her zaman savunduğum bir konudur; kartvizitler sadece ve sadece kişi yada firma bilgilerini içeren küçük bilgilendirme araçlarıdır. Resimlerle bilmem nelerle doldurmayı asla doğru bulmuyorum. Hele hele bu bir kebapçı ise asla! Kartvizitleri kebapçı mönüsüne döndürmeyi manasız buluyorum. Sizinki de o hesap olmuş, mönüden farksız...Ama şu da var ki, bu çalışmayı firmanın sahibine gösterin bayılır!
Kısaca, sanatçı gözüyle vasat, kebapçı gözüyle güzel bir çalışma!

Emeğe saygılar............................

redarch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kartvizit çalışmasında bukadar resim cümşümü olmaz ...Doğru bir çalışma deil....En azından internetten yapılan çalışmaları inceleseydiniz...Yapılan çalışma brosür tadıında olmuş bence...

serkoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
fiyatları da yazsaydın tam broşür olur bundan

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
çok renkli

akmakpidesalonu.gif

merhaba,
baştan söylim ben bu işin eğitimini almadım
ona göre yorumlar bekliyorum lütfen
çalışmalarımın hepsini corelde yaptım

biraz tasarımını geliştirmeye bak ayrıca zeminde kullandığın renkler ben o renkleri görünce hayatta o pideciye gitmem mesela anlatabildimmi

nazli21

🏅Acemi Tasarımcı🏅
her zaman savunduğum bir konudur; kartvizitler sadece ve sadece kişi yada firma bilgilerini içeren küçük bilgilendirme araçlarıdır. Resimlerle bilmem nelerle doldurmayı asla doğru bulmuyorum. Hele hele bu bir kebapçı ise asla! Kartvizitleri kebapçı mönüsüne döndürmeyi manasız buluyorum. Sizinki de o hesap olmuş, mönüden farksız...ama şu da var ki, bu çalışmayı firmanın sahibine gösterin bayılır!
Kısaca, sanatçı gözüyle vasat, kebapçı gözüyle güzel bir çalışma!

Emeğe saygılar............................

dediğiniz gibi ben müşterinin isteğine göre bi çalışma yaptım
bende sade kartlardan yanayım ama bizim buralarda bu şekilde kartlar çok tutuluyor bende elimden geldiği kadar sadeleştirmeye çalışıyorum

nazli21

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ayrıca yorumlarınız için teşekkür ederim
4 yıldır bu işi yapıyorum ama bi eğitimim yok
grafiker değilim
sadece elimden geleni yapıyorum
teşekkürler

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşların söylediklerine katlarak + olarak görsellerin çok düzensiz yerleştirildiğini de belirtmek isterim.

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence bir deneme çalışması olarak gayet güzel. Ama dedikleri gibi çok da kartvizit gibi durmuyor. El ilanı desek çok daha iyi olur.

İyi çalışmalar...

radferum

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.birebir.net
Eski bir Bulancak Lisesi mezunu olarak, arkadaşların söylediklerine katılıyorum, sadelik bu tür çalışmalarda her zama iyidir. eline sağlık, en azından hayal gücünle bir şeyler yapmaya çalışmak sevindirici. İyi çalışmalar diliyorum. Saygılar emeğinize...

duf1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kartvizit kişileri çekmeye yarayan etkenlerden biridir ben buna bakınca pek güzel olmayan bir yer görüyorum böyle baskın renkler güzel olmaz ama gende iyi kebabçıya göre =))

whampir19

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
biraz tasarımını geliştirmeye bak ayrıca zeminde kullandığın renkler ben o renkleri görünce hayatta o pideciye gitmem mesela anlatabildimmi

bende resimleri görünce fikrimi değiştirir giderim :D pideci için güzel bir kart

bende resim ürün vesaire kullanımına kariıyım ama bunu müşteri anlamıyo yapacak birşey yok var ama herkes birazda cebini düşünmeli ben bu işi yapmam dememeli