Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kartvizit destek

tekira

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaslar aranızda yeniyim öncelikle size 2 sorum olcak.. ben web tasarımcısıyım ama grafigede cok meragım var

1. sorum: burda takılarak ne kadar sürede grafik tasarım konusunda bilgili ve tecrübeli olabilirim.. ve bana ne kadar yardımcı olurlar..

2. sorum: bi başlıktaki kartvizit tasarımını cok begendim

https://www.grafikerler.net/sercansarigul-kartvizit-tasarimi-t11185.html

başlık linki yukardaki ordaki gibi kartvizit bastırabilirmiyim üzerinde oynama yaptım fakat matbaacı boyutlar uymuyo dedi bana bu konuda yardımcı olurmusunuz

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com

tekira

🌱Yeni Üye🌱
ö.dilerimde aslında tam olarak demek istedigim cantimleri değil 300 vipiesde felan hazırlanıomus vs vs. öle bişi demişti matbacı... grafikerlige gelince istekliyim ve azimliyim ins kısa sürede olurum ama bilgisayarım 6 senelik oldugu için biraz yavaş.. tek sorunum pc

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
ö.dilerimde aslında tam olarak demek istedigim cantimleri değil 300 vipiesde felan hazırlanıomus vs vs. öle bişi demişti matbacı... grafikerlige gelince istekliyim ve azimliyim ins kısa sürede olurum ama bilgisayarım 6 senelik oldugu için biraz yavaş.. tek sorunum pc

300 vipies dediğiniz 300 dpi yani (Dot per Inch - inch başına düşen nokta sayısı)bu da baskıya göndereceğiniz görsel ile ilgili, kartvizitti Tiff olarak gönderdiyseniz 300 dpi çözünürlükte olması gerekmekte