Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kastamonu fotoğraf kataloğu

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar 270 sayfalık fotoğraf kataloğu için kapak tasarımı yaptım sizce hangisi olabilir

1)
QxLtV.jpg

2)
JwNQW.jpg

cesar5x

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Her ikisi de çok başarılı tebrik ederim. Beyaz zeminli daha hoş gibi. Kolay gelsin.

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
herkesin bakış açısı farklı tabi ;) ben ikisinide beyenmedim 1.nin renkleri olmamış 2. ise çok boş ve renksiz emeğinize sağlık nacizane fikrim ;)

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
1. renkleri bana hoş gelmedi, 2. oladn daha güzel ama sade olmuş,- tam hangisi dersen 2 derim, başarılar

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Öncelikle tebrik ederim.
1. çalışmanızı sevmedim.Bana var olan bir logonun kurumsal renklerini hatırlatıyor.O yüzden aklım hep oraya gidiyor.
2. çalışmanız daha hoş olmuş.Ama arkada flu olarak kullandığınız yazılar ön kapakta kullandığınız yazılarla aynı boyda olmuş o yüzden göz yoruyor.
Kolay gelsin.

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
1. renkleri bana hoş gelmedi, 2. oladn daha güzel ama sade olmuş,- tam hangisi dersen 2 derim, başarılar

Öncelikle tebrik ederim.
1. çalışmanızı sevmedim.Bana var olan bir logonun kurumsal renklerini hatırlatıyor.O yüzden aklım hep oraya gidiyor.
2. çalışmanız daha hoş olmuş.Ama arkada flu olarak kullandığınız yazılar ön kapakta kullandığınız yazılarla aynı boyda olmuş o yüzden göz yoruyor.
Kolay gelsin.

Teşekkür Ederim,,

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
2 çalışma daha güzel olmuş

Olsinwe

🌟Usta Tasarımcı🌟
1. çalışmanın renklerini değiştir lacivert - gri veya lacivert - turuncu dene 2. çalışma zaten hiç olmamış ayrıca 1. çalışmadaki resimleri biraz büyültürsen güzel durur