Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Katalog Kapak Çalışması

sty_grafiker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çatı ve havuz kapatma sistemleri üzerine çalışan bir firmaya yaptığım kataloğun kapak çalışması

kayzenbah.jpg

Çalışma onaylanmıştır...

Son düzenleme:

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Font yanlış seçim. Uymamış. Kinetik mimari yamuk durmamalı bence, göz yoruyor. Arka kapakta ne olduğu anlaşılmıyor burdan, arka kapak bence sade kalmalı.

Emeğe saygılar........................

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Kapağın arkası, ön tarafa yorum yapma imkanı bırakmamış, kirli ve çirkin duruyor.. soldaki bantın alt ve üstlerinde duran kalın çizgiler, bantın rengi yada deseni herneyse çok kirli gözüküyor...

Ön tarafta ise resimlerin üzerindeki gri bantların kalınlıkları bile eşit değil, özensiz bir çalışma olmuş biraz daha dikkat ve özenerek çalışmalısın.

sty_grafiker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
larana

teşekkürler yorumun için fakat font seçimi müşteriye ait Kinetik Mimaride yazısının yamuk durma fikriide yine müşterinin (ben normalde kayzen yazısının k harfi ile soldan dayalı üsttünde yazmıştım)...Arka kapağa gelince müşteri beğendi :) .... Tekrar teşekkürler...

Onur KARADAĞLI

Soldaki bantta büyük puntolarla yukarıdan aşağıya web adresi yazıyor ve ben orayı burada yayınlarken bulanıklaştırdım.

Ön taraftada gri bantlar eşit buradakinde değil ama geçen hafta son haline getirmeden jpeg yapmıştım burada yayınlayıp yorumlarınızı görmek için ama vazgeçmiştim o zaman...Yani eşit...Yorumun için teşekkürler

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İşin enterasan tarafı ben hala çalışmayı göremiyorum.