Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emeğinize sağlık. Keşke fotoğrafın/resmin orijinalini de ekleseydiniz; sağlıklı yorumlar yapabilseydik. Ama emek verilmişe benziyor. Anatomik hataların dışında, çizim olarak kötü sayılmaz. Sizin de bahsettiğiniz gibi, eksikleri var; ve üzerinde çalışmak gerek. Daha iyilerini yapmanız dileğiyle. Paylaştığınız için teşekkürler.
Resmi ve fotoğrafı üst üste yerleştirdiğimizde anatomik hata görünmüyor ama yüzü maalesef benzememiş. Güzelim hatun çirkinleşmiş oldukça Paylaşımlarınızın devamını dilerim.
arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim zaten bu benim photoshopta ilk çalışmam yani bu konuda çok acemiyim..bunlarda asıl resim ve çizim son hali
ps cs3 de yaptım.. yaklaşık 3 saatimi aldı.. kendimi ps de sürekli deniyorum hergün bi gün önceki çalışmam çok amatörce geliyor. siz değerli arkadaşların arasında kendimi çok amatör olarak görüyorum ve çalışmamı değerlendirmenizi istiyorum... teşekkür ederim...