Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Katran Sabunu Kutu Tasarimi

RoHaN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.siirtliler-board.net
yaklaşık 1 saatlik bir zaman diliminde (sabah 5-6 sarası) yaptığım bir kutu tasarımı. Yorumlarınız bana ışık tutacaktır. Şimdiden teşekkürler

katransabunuv9up0.jpg

Benzer konular

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Dün yorum yazdım ama nedense çıkmamış, herneyse...
Ben beğendim, renkler uyumlu, ve gözü okşayan bir yumuşaklık var, bir sabun kutusunda da bu olmalı ...
Sadece "insanlar güzelliklere layıktır" kapağın içe giren dil kısmında olmuş. Kutu raftayken okunmaz o şekilde, ancak müşteri alıp açtıktan sonra farkeder. Bilinçli olarak yapmadınsa bi göz at derim. Türk Mali ve geri dönüşüm işaretlerinide sadece bir yüze koyman yeterli...

Ellerine sağlık.

Son düzenleme:

RoHaN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.siirtliler-board.net
yorumunuz beni onurlandırdı. yaptıktan bir kaç dikak sonra ekledim ama site kapanınca, veri tabanı geriye alınmış olsa gerek, tekrar sunmak zorunda kaldım.

8 yıllık grafikerlik hayatımda ilk kez bir kutu tasarımı yaptım ve ilk heyecan biraz özen göstermek istedim. Yorumunuz için tekrar tekrar teşekkür ederim. Vurguladıklarınızı dikkate alacağım.

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Bende detarjan hissi uyandırdı... Güzelik sabunu için biraz daha kadınsalmı olmalıy dı?

quick

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dijitalsokak.com
hocam bana göre uyarıyı kırmızıyla yazsaydınız daha iyi olurdu sanki

onun haricinde güzel elinize sağlık

SHGİPTAR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eline sağlık bence güzel bir çalışma
Yalnız yan ve arka yüzlerdeki yeşil tonu biraz soğuk olmuş gibi biraz sarı ilavesiyle daha sıcak ve çekici olabilir

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
doğal çözüm katran güzellik sabunu kısmını başaşağı çevir yani dışa doğru baksın... yoksa kutuyu eline alan bir kişi ön yüze bakınca üst taraf baş aşağı görünür... artı barkod u da tam tersine çevir yani 180 derece... yazının akışına göre ters duruyor... tasarım olarak gayet güzel... eline sağlık.. Ana yüzdeki çalışmayı da sol tarafa bakacak şekilde değiştirsen daha güzel olur... 90 derece sola...

Son düzenleme:

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
genel olarak güzel gözüküyor sırıtan bir tasarım yok ellerinize sağlık

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Güzelliği çağrıştıran birşeyler ekleyebilirdin. Ama bu haliyle bile çok şık duruyor.