Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çalışmayı nasıl yaptığını anlatırsan basamaklarıyla çok memnun olurum. bende yüz ya da kafa değiştirme olaylarında kendimi geliştirmek istiyorum da. Fotoğraf genel hatlarıyla gayet başarılı fakat göz rengi biraz yapay kılmış fotoğrafı sanki.
genel olarak güzel Ama Gözler olamamış. Beredeki "s" harfinin üst kısmı bozuk, görüntü kayık (sandal ). kedinin ağzı ile adamın üst dudağını birleştirmeye çalışmışsın ama uyumlu olmamış. kedinin ağzını biraz daha aşağıya kaydırarak üst dudağı gizle yada dudağı kıllandır ki yerine otursun. Kolay gelsin ...
arkadaslar ben bu ıse yenı merak saldım.öncelikle bayramdan sonraki hafta kaliteli bi kursta grafik ve web tasarım kursu alıcam bu tur calısmalarda basarılı olabilrmiyim?kendi geliştirmem yada orenmem zaman alırmı ?şimdiden tesekkürler
Merakli olman güzel bu is birazda merak ve zevk ısı tabiiki başarılı olursun kendin deneme yanılma ilede yapabilirsin arastirarak ancak bu uzun zaman alabilır sikilabilirsin iyi bir hocadan alacağın bilgiler senin daha güzel seyler yapmana yardımcı olacaktır. Bu calışma genel hatlariyla çok basit hocamizdan aldigimiz egitim sonrasi 10 dakika surdu vaktim olunca anlatacağım.