Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kefaluka RESORT site ara yüz

!!! Doqan

🌱Yeni Üye🌱
Photoshopta Bir oteLin site ara yüzünü Yaptım,
ve bu ÇaLışmamı SizLerLe payLaşıp FikirLeriniz ALmak istedim..
Acaba NasıL olmuş :=)

kefalukaresort.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Hoş olmuş Doğan ama bir otelin sitesi daha canlı ilgi çekici renklere sahip olmalı diye düşünüyorum.İçerik olaraksa iyi.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Konu başlığınızı DÜZELT butonu kullanarak değiştiriniz, aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır...

şimdilik başlığı ve resmi üzerine iletişim bilgi değiştirip sildım

Hangi program ile yaptığınızın bir önemi yok. Konunuz eğer programlarla ilgili bir soru mahiyetinde değilse lütfen ilgili bölüme açınız. Konu tarafımca taşınmıştır

Son düzenleme:

tunctolgahan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.webkaynak.biz
Bence de daha canlı renkler kullanabilirsiniz, ayrıca menü de biraz sade kalmış diğer bölümlere göre. Bunların dışında bir kusur göremedim.

Saygılar,

pasapasa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ozellıkle menu dıkkatımı cektı duz bır font yerıne daha guzel bır sey yapabılırdın

ugurozkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Diğer arkadaşlarıma katılıyorum ek olarak söyleyeceklerim ise alışılmışsın dışına çık tasarım buram buram her taraf mavi başka renklerle bambaşka bir hal alabilir tasarım.Örneğin kum taneleri sana bikaç çağrışım yaptırabilir :)

aycaozden54

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.nlgtasarim.com
Resmi büyük boyutta ilk açtığımda renkler ,menü,menünün altındaki resim konsepti çok güzel görünüyor devamındada ona uygun bir tasarım bekleyerek aşağı dogru sürükledim sayfayı ama umduğumu bulamadım.O alt tarafıda zenginleştirseymişsin tam olacakmış. O dil kısımları acayip olmuşya.Sanırım daha uygun bir yer bulabilirsin o kısma.Yada açılabilir bir combobox koyarsın ordan değiştirilebilir.Sağdaki Extra menülere gelince onların yeride uygun değil.İletişim gereksiz zaten bize ulaşın menüsü mevcut.Anasayfa içinde aynı şey geçerli.Site Haritası yazmışsın zaten sayfanın sonunda yan yana yazdığın kelimeler site haritasını temsil ediyor oda kalkmalı.Online rezervasyonuda sayfa içinde bir yerlerde kullanabilirsin.Yukarıyı sade tut.Sade ve şık olmalı ;) Anlayacağın biraz daha elden geçerse olacak;)

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
Biraz daha canlı renkler ve ikon kullansaydın keşke emeğine sağlık yinede biraz çalış derim üstünde sektörle ilgili siteleri gez