Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
daha canlı renkler çalışılabilirdi malum kelebeğin kanatlarındaki renklerin vanlılığı kataloga verilebilirdi veta renklide benmmi siyah beyaz görüyorum..
siyah olması çok karamsar yapmış.daha canlı ve renkli olsa ister istemez kataloğa bakma isteği bile uyandırır..kataloğun arkası da çok sade duruo..umarım tekrar gözden geçirirsiniz..kolay gelsin..bir de gradient olmasa bence daha ii olucak..
siyah olması çok karamsar yapmış.daha canlı ve renkli olsa ister istemez kataloğa bakma isteği bile uyandırır..kataloğun arkası da çok sade duruo..umarım tekrar gözden geçirirsiniz..kolay gelsin..bir de gradient olmasa bence daha ii olucak..
Evet sadelik iyidir hoştur,ben tüm işlerimde sadelikten yanayım,sade çalışmayı da çok seviyorum. Ancak; Bu da çok sade olmuş.Yazı karekteri hiç gitmemiş.İyisi mi siz bu konuda yapılan çalışmaları güzelce bi inceleyin.Forumumuzda bo konuda oldukça fazla çalışma var.Bunlardan esinlenebilirsiniz.Kolay gelsin.