çok çok karışık..alta ismin soyadın yazmasa üste ne yazdıgını anlayamayacaktım..
Ah yaa..'Designer' ın 'n' sini koymayı unutmuşum..ama yeniden upload edicek halim yok..idare edin işte..
![]()
![]()
Adını kullanarak oluşturmaya çalıştığın yarasa çok karışık ve okunmuyor. Altta adım yazıyo nasılsa illede okunması gerekmiyor sadece görsellik olsun diye böyle bir şey yaptım diyosan görsel olarakta pek göze hitap etmiyo açıkcası.. fon olarak kullandığın sinekmi arı mı her neyse o lekeler tamamen farklı bir boyutta. çok kopuk, karışık ve anlamsız olmuş. daha sade okunaklı ve tek imajlı anlatımı denemeni tavsiye ederim...![]()
yarasa değil o
kanatlara bakın yarasa kanatları tüylü değil perde şeklindedir
Binevi soyutlayarak ve diğer hayvan kanatlarından esinlenerek ortaya karışık kendine has bişekle dönüştürdüğünü düşünmüştüm fakat bakın ben bitasarımcı olarak yarasa diyosam dışardan bakan herhangi biri her şeye benzetebilir ki yarasanın nasıl bihayvan olduğunu biliyorum.. Artı amaç burda bişeyleri farklı yansıtmaktı fakat siz bunu anlamamışsınız.sizden gelen cevabı tasarımın sahibinden bekliyordum yinede cevabınıza açığım daima :>
Açıklama için teşekkürler..bu forum bi garip.. :S
Açıklama için teşekkürler..bu forum bi garip.. :S
Ah yaa..'Designer' ın 'n' sini koymayı unutmuşum..ama yeniden upload edicek halim yok..idare edin işte..
![]()
![]()
ne bu ya![]()