Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendimi geliştirmek üzere İstanbul Avrupa Yakasında Staj yeri arıyorum

özgüriye

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,

Şuan Grafikerlik ve Animasyon kursuna devam ediyorum. Corel, Photoshop, Flash ve illüstratör programlarını orta seviyede kullanıyorum. Kendimi Grafikerlik alanında geliştirmek ve profesyonel olarak bu işi meslek edinmek istiyorum. İstanbul Avrupa Yakasında bulunan, hem kendime hem de çalıştığım şirkete faydalı olabileceğim bir staj yeri arıyorum. İlgilenirseniz sevinirim..

ozgurduygulu_82@hotmail.com

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

hanoglu

🌱Yeni Üye🌱
İstanbul Avrupa Yakası Hlaskargazi Cd si üzerinde faaliyet gösteren ajansımızda çalışmak isterseniz 0212 246 62 38 nolu telden irtibata geçiniz lütfen iyi günler ,,

phazz brand

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,
biz MKA Tekstil olarak 2010-2011 döneminde stajer grafik öğrenci arıyoruz .
Phazz marka adı altında faaliyet göstermekteyiz. İlgilenirsen daha geniş bilgi için iletişim bilgilerimiz :

MKA TEKSTİL/Merter
(0212) 557 74 28
dahil no:2

Saygılar

arenatek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yazılım Şirketimiz için broşür, poster, infografik ve bilgi formu tasarımı yapacak stajer arıyoruz. Perfomansa göre maaş artırımı ve iş imkanı sunulacaktır. ilgileniyorsanız yuespi.com@gmail.com adresine CV'nizi ve porfolyonuzu göndermenizi rica ediyoruz.

akademiarman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
grup şirketimizde çalıştırmak üzere stajyer alacağız kadıköy modadaki yerimiz için acil olarak 05548543626 numaralı telefonla iletişim kurunuz.

BY DOUBLE FACE

🌱Yeni Üye🌱
Taş dizayn ve satış firmasıyız .bizimle çalışmak istermisiniz.

aisa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bağcılarda matbaa sektöründe hizmet vermekteyiz yetiştirmek üzre grafiker arıyoruz. İlanınız güncelse bizimle irtibata geçebilirsiniz.