Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kesim Kayması

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Selamün Aleyküm,
Arkadaşlar, yaptığım tasarımları MSN üzerinde baskıya gönderiyorum, dijital baskıdan sonra yazıların etrafı plotterden kesiliyor, dijital baskıyı keserken belirgin bir şekilde kayma yapıyor, olası sebepler ne olabilir?, soruyu sorduğum reklamcı arkadaş makinelerinin bir metreden sonra kayma yaptığı yönündeydi. Soruyu sizlerle paylaşmak istedim, dijital makinelerin bu bas-kes özelliği harika bir şey, yazıları keserken kaydırmadan dolayı orantı bozukluğu ortaya çıkıyor, azaltmaya veya önüne nasıl geçebiliriz?, yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Benzer konular

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Seyit bey sorununuzun cevabını kendiniz vermişsiniz.baskıcı kaydırma yapıyor demiş.doğrudur.digital baskıda basılan işleri siz kendiniz gx 24 de cutstudioda kesiyorsanız kaydırma yapıyorsa baskıcının makina hatasıdır bunun önüne geçemezsiniz.baskıcının makinasının baskes özelliği olsa bile kaydırma yapıyorsa yine bozuk kesecektir.Kaydırma yapmayan bir makinada basar kendi plotterinde kesersen sorun olmadığını görürsün.

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yılmaz abe, verdiğiniz bilgilerden dolayı çook teşekkür ediyorum, bana gelen baskılar fena değil, gayet iyi. Kesim işinide baskıcı yapıyor, bir metreden sonra belirgin bir şekilde kaydırma yapıyor, bu tarz işleri ilk kez yaptırıyorum, durum böyle olunca, kesim işini kendi plotterimde(GX-24) kesmeye karar verdim ve bunu nasıl yapacağıma dair bilgi verebilirseniz memnun olurum. Sevgi ve Saygılarımı Sunuyorum.

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kaydırma yapan baskesden aldığın çıktıyı ne yaparsan yap kendi plotterindede kesemezsin .Çünkü sana baskı kaymış olarak geliyor.

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yılmaz abe, verdiğiniz bu değerli bilgilerden dolayı çook teşekkür ediyorum. Benim bir önerim ve bir sorum daha olacak : Önerim, tasarımlarımı size veya tanıdığınız bir birine gönderip basma imkanı var mı?, Sorum ise, sadece baskı yapan(bas-kes değil) bir dijital makineden düzgün çıktı alırsak, kendi plotterimde kesebilir miyim?, teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum.

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kaydırma olmamak şartıyla istediğin baskıyı kesebilirsin.Hatta masaüstü mürekkep püskürtmeli printerde bastığını bile kesersin. Senin cut studio değil flexi kullandığını biliyorum.resmi yada yazıyı flexide önce print sonra cut yaparsan sorunsuz kesdiğini göreceksin.
Tasarımların İzmirde basılır Mardine kargo olursa sana pahalıya patlar.Zaman kaybıda cabası.
Sorunsuz iş yapmak istiyorsan kendi işini kendin göreceksin.

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yılmaz abe, çook teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.

umraniyeli

🌱Yeni Üye🌱
sayın seyit kardeşim afyona gidersen eğer bir kilo camıs kaymagı al makinanın her tarafına sür camıs kaymagı kaydırmas .Saygılarımla canım kardesim.
.dikkat et camıs kaymagı diye sana angus kaymagı vermesinler

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sayin Ümraniyeli, bu camış yağının kerameti nedir, bir bilelim? Soruyla yakından bir bağ kuramadım. Hepimizin saygıya ihtiyacı vardır.