Neler yeni

Kılıç Reklam / Afiş Çalışması

murat_kurul

🏅Acemi Tasarımcı🏅
begenırsınız umarım yorumlarınızı beklıyorum ardaslar sımdıden tsk ederım kolay gelsın herkese allaha emanet olun

dukkanelilan3052.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

murat_kurul

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ok kusura bakmayın degısıklık yaparız tsk ederım uyarınız ıcın

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84 Bi kez bile okumamışsınız...

Başlığınız kurallara aykırıydı, bu seferlik düzelttim.. (Konu ile ilgisiz başlıklar açmayın işin adı neyse o şekilde açın)
Arka arkaya mesaj yazmayın, bu flood hatasıdır eğer aklınıza bişey daha geldiyse mesajı düzelt diyip aynı mesaj içinde yazınız.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışma bir reklam ajansı için hafif kalmış.Daha üretken olmalıydınız bence.Ne bileyim benim şahsi fikrime göre kendi çalışmasını tasarlayan ajansların biraz daha sıradışı çalışmalar yapması gerekiyor.

Belki braz sert eleştiri olacak ama yazmadan edemeyeceğim.
1.Bulabildiğiniz tüm vektörleri neredyse yerleştirmişsiniz.
2.Adres ve telefon bilgilerinin son kısımları noel baba vektörünün arkasında kalmış.
3.Yıl olarak 2010 yazılmış bu belli ama ürün görsellerinin arkasında olduğu için belirgin değil.4.Yazı karekterleri çok sıradan duruyor bu çalışmaya.Daha estetik bir karekter denemenizde yarar var.

Özetle daha sade ve sanatsal bir tasarım yapmalısınız.

Emeğinize sağlık.Kolaylıklar diliyorum.

murat_kurul

🏅Acemi Tasarımcı🏅
valla kusura bakmayın bıraz acemısıyım bu sıtenın daha yenı ogrenıyorum tekrar ozur dılerım kusura bakmayın bıraz daha pratıklesse sıte guzel olur belkı var ama bılmıyorum tsk ederım onurbey tekrar kusura bakmayın

murat_kurul

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tsk ederım nıhat bey elestırı ıcın koyduk zaten :))