Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kirli - Poster

naxuan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İzmir'deki çeşitli rock barlarda sahne alan KİRLİ grubunun afişidir...
çalışma ps cs3'te tablet yardımıyla ve tamamen çizim yapılarak oluşturulmuştur, herhangi bir efekt ya da manüpilasyon unsuru yoktur... grubun logotype'ı da yine özgün tasarımımdır...

yorumlarınızı bekliyorum...

kirli_poster_by_NaXuaN.jpg

Benzer konular

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel çalışma eline sağlık

ataaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
oceans eleven havası var sanki afişte! elemanlar bu grup olayını paravan olarak kullanıyor olmasınlar :) nacizane bır öneri; grubun altındaki serbest çizgiler yerine entrumanlardan simetrik bir desen çıkartılsa nasıl olur? elıne saglık oldukça beğendim

naxuan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
oceans eleven havası var sanki afişte! elemanlar bu grup olayını paravan olarak kullanıyor olmasınlar :) nacizane bır öneri; grubun altındaki serbest çizgiler yerine entrumanlardan simetrik bir desen çıkartılsa nasıl olur? elıne saglık oldukça beğendim

afişlerde portrelerin yanyana kullanması oldukça yaygındır zaten. sen yine oceans eleven dedin, "aşk-ı memnu'nun tanıtım görseli gibi olmuş" diyen bile oldu buna :rofl:
önerin için teşekkür ederim; dediğin benim de aklıma gelmişti ama zaten afişin kullanılacağı mahallerde grup tanınıyo... çalışmada müzikle ilgili detayları kullanmanın tekrar olacağını düşündüm, tribal desenler kullanmayı bu yüzden tercih ettim.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Illustrasyonlar harika.Ancak aynı şeyi zemin için söylemek zor.Emeğinize sağlık.

ataaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
ask-ı memnu mu :D tercih senin dostum ama karakterler oldukça iyi...kolay gelsin..;)

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Tebrik ederim güzel iş olmuş
KİRLİ yazısıda çizim sanırım :)

donie

🌟Usta Tasarımcı🌟
Elinize sağlık çok başarılı bence,bornova dan takip ettiğim bi gruptu :) paylaşım için teşekkürler

naxuan

🏅Acemi Tasarımcı🏅

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Harika tonlamalar tebrik ederim.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
teşekkür ederim... çalışmama bu açıdan da bakılması çok memnun etti beni... :smile:

Çok uğraş isteyen bir çalışma üstelik portre bazlı..Detaylar gerçekten etkileyici. Zemin renkli değilde, sadece müzisyenler ve logo renkli kalsaydı nasıl olurdu diyorum ama denenmiş ve bu hali kabul olmuştur diyorum sadece..Gerçekten eline sağlık güzel iş.

naxuan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok uğraş isteyen bir çalışma üstelik portre bazlı..Detaylar gerçekten etkileyici. Zemin renkli değilde, sadece müzisyenler ve logo renkli kalsaydı nasıl olurdu diyorum ama denenmiş ve bu hali kabul olmuştur diyorum sadece..Gerçekten eline sağlık güzel iş.

aslında o şekilde de olabilirmiş... denemedim açıkçası... ama renkler hoşuma gittiği için bozmadım..açıkçası deneme yanılma yöntemi kullandığım için, çalışmalarımda kendimce memnun kaldığım bi' noktaya ulaşınca daha fazla kurcalamıyorum...

bu arada logotype değişti... onu da ilk mesajıma ekleyeceğim...

ekleme:ilk mesajını editleyemiyormuşum... o zaman yeni çalışmayı bu mesaja ekliyorum...

kirli_poster_new_logotype_by_NaXuaN.jpg

Son düzenleme:

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Backgroundu beğenmedim. Tarz meselesi, zevk meselesi tabii.. Ama elemanlar 10 numara olmuş.

Emeğe saygılar.......

naxuan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Backgroundu beğenmedim. Tarz meselesi, zevk meselesi tabii.. Ama elemanlar 10 numara olmuş.

Emeğe saygılar.......

ah bi de öneri de bulunsanız...:sadsmile:

beğenmeme sebeplerinizi gerçekten öğrenmek istiyorum... kendimi bu şekilde daha da geliştirebilirim çünkü...

nosradamus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Emeğine sağlıııık, çooook harika olmuş bencee.