Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kitap kapağı tasarımı

chismooo

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar,

ODTU tasarım mezunuyum. freelance olarak kitap tasarımı yapmak istiyorum. ancak bu işlere nasıl başlanır hiç bir bilgim yok.

bana yol gösterirseniz cok sevinirim

NOT: bunu bir "is arayan" mesajı olarak algılamayınız lütfen

Benzer konular

adastra

🌱Yeni Üye🌱
yayınevlerine sunum yapabilirsin...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kendi tasarımlarından oluşan bir portfolyo hazırlamalısın...
Bunu da gönderebildiğin kadar çok ajansa ulaştırmalısın...
adastra arkadaşımız yayın evlerine gönder demiş olabilir elbette ama yayın evleri genelde kapakları kendi bünyeleri içerisinde yapmıyorlar
Bence mutlaka ajanslara yönelmelisin
Başarılar dilerim
Saygılar

chismooo

🌱Yeni Üye🌱
çok teşekkr ederim cevaplarınız için.
bu ajansların topu halde bulunduğu bir web sitesi var mı?? ben anca 10 tanesini biliyorum,internette aratınca da tabelacılardan tutun büyük ajanslara kadar bir çok yer çıkıyor

chismooo

🌱Yeni Üye🌱
sanırım bir web sitesi mevcut degil, kitap tasarımı yapan ajanslar hakkında bilgisi olan bana
kocgizem@gmail.com dan mesaj atarsa cok sevinirim. gercekten zilyon tane ajans var =(

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
sanırım bir web sitesi mevcut degil, kitap tasarımı yapan ajanslar hakkında bilgisi olan bana
kocgizem@gmail.com dan mesaj atarsa cok sevinirim. gercekten zilyon tane ajans var =(

Her ajans bünyesinde, tasarım üstüne tasarım yapar. Yayınevleride olmak üzere bir çok bağlantılarımız vardır. Vede olmakta zorunda zaten:) Bulunduğunuz şehirin sarı sayfalarında veya misal ''İzmir reklam ajansları'' şeklinde bir araştırma yapabilirsiniz. Bu bir nevi balık tutmak için oltayı yollamaya benzer ama firmaların neler yaptıklarını veya hangi sektöre hizmet verdiklerini bilmeden yapılabilecek en mantıklı davranıştır. Siz A firmasına da B firmasınada çalışmalarınızı 14x20 ebadındaki görsellerle bir pdf dosyası aracılığıyla herkese yollayın. İrtibat telefonu yazın ve ticaret içinde kafanızda bir fiyat belirleyin. Tabiki işe göre değişen tasarım bedelleri vardır ama piyasayı baltalamadan ve bu işe başlamadan bir fiyat edinmeniz gerekmekte..