Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kitap Montaj

S.Murat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.smtcreative.net
Merhabalar Arkadaşlar...

Ben Yaklaşık 280 Sayfalık bir ktap hazırladım onaylandı kitap arkadaşlar bu kitabı montajını nasıl yapacağım baskıya da ben gönderecem A5 boyutunda 50x70 Filmde basılacak büyük olaslıkla yani oyomatik montaj programı varmı dır varsa isimleri nedir birde Acrobat 8 ile motaj yapabilirmiyim çok önemli yardımcı olursanız sevinirim.

Benzer konular

apricot

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sen montajla uğraşma. Çalışmanı taşma payını ayarlayarak PDF olarak yazdır.
Geri kalan işlemi basımı yapacak yer ayarlar. Neden? çünkü baskı forma sayısı cilt şekli traş payları falan ayarlamasını basım evi yapsın kendine göre.
A5 ise sayfan 21x14.8 diyelim dikey, 22x15,8 taşması ile ayarlayıp krosla ve PDF yazdır.
Başka bişey yapma.
Ama illa ben yapıcam diyorsan Kodak Preps 6 sektör yazılımıdır.
burdan

S.Murat

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.smtcreative.net
Sen montajla uğraşma. Çalışmanı taşma payını ayarlayarak PDF olarak yazdır.
Geri kalan işlemi basımı yapacak yer ayarlar. Neden? çünkü baskı forma sayısı cilt şekli traş payları falan ayarlamasını basım evi yapsın kendine göre.
A5 ise sayfan 21x14.8 diyelim dikey, 22x15,8 taşması ile ayarlayıp krosla ve PDF yazdır.
Başka bişey yapma.
Ama illa ben yapıcam diyorsan Kodak Preps 6 sektör yazılımıdır.
burdan

Hocam teşekkür ederim ama öyle birşeyki benim matbaa tabanım çok fazla yok ve bu işi de benim hazırlamam lazım tüm baskı işlerini

panco2634

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.korhanyilmaz.com.tr
işi teknik grafiker varsa ona aktarmanı öneririm kitap montajı biraz karışık gelebilir.eğer direk kalıba baskı olup film ortadan kalkacaksa ctp'nin kendine ait programı var öbür türlü sen yapmaya kalkarsan ugrasırsn malesef