Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kitap

dicaprioner

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm arkadaşlar ben ındesin cs6 ingilizce kullanıyorum, fakat ingilizcem yok. bu nedenle kaynak olarak internet üzerinden konuyu türkçe anlatan fakat yoları menüleri ingilizce gösteren bir kaynak biliyormusunuz.. kitap şeklinde anlatım olacak video değil..iş yerinde video sesli olduğu için açamıyorum. bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi? teşekkürler.

Benzer konular

dicaprioner

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm arkadaşlar ben ıllustratör cs6 ingilizce kullanıyorum, fakat ingilizcem yok. bu nedenle kaynak olarak internet üzerinden konuyu türkçe anlatan fakat yoları menüleri ingilizce gösteren bir kaynak biliyor musunuz.. kitap şeklinde anlatım olacak video değil..iş yerinde video sesli olduğu için açamıyorum. bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? teşekkürler.

dicaprioner

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm arkadaşlar ben photoshop cs6 ingilizce kullanıyorum, fakat ingilizcem yok. bu nedenle kaynak olarak internet üzerinden konuyu türkçe anlatan fakat yoları menüleri ingilizce gösteren bir kaynak biliyormusunuz.. kitap şeklinde anlatım olacak video değil..iş yerinde video sesli olduğu için açamıyorum. bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi? teşekkürler.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Forum içinde dersler, soru ve sorunlarınıza ait binlerce konu bulunmaktadır. İlgili alanlardan veya arama yaparak sonuca ulaşabilirsiniz.

Fakat farklı bir bölüme aynı konuyu bir daha açarsanız üzgünüm ki uzaklaştırılacaksınız.

Forum kurallarını okuyunuz!