Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

klasörün var olan simgesini nasıl değiştirebilirim

grifon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
klasörün var olan simgesini nasıl değiştirebilirim.

Benzer konular

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Klasörü seç - sağ tık - özellikler - özelleştir - klasör simgeleri - simge değiştir.
Kolay gelsin...

measa

♾️Grafik Gurusu♾️
Teşekkürler kurbaa

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Rica ederim Measa :)

Ama şimdi farkettim mc için sormuş arkadaş... Bu söylediğim pc içindi...
Mc te nasıl hiç hatırlamıyorum, 2 yıl oldu mc görmeyeli :(

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Simgesini değiştirmek istediğimiz klasörü seçip (tıklayıp) "Elma+İ" ya da "Elma+0" yapıyoruz.
Olmasını istediğimiz simgeyi de (klasörü ya da belgeyi -mesela fotoğraf-) yine tıklayarak seçip "Elma+İ" ya da "Elma+0" yapıyoruz.
"Elma+İ" ya da "Elma+0" kombinasyonu bize, kombinasyonu uyguladığımız belge ya da klasör hakkında bilgi verici küçük bir iletişim penceresi açar (tıpkı windows'ta "sağ tık+özellikler" işlemi gibi).
Yeni simge yapmak istediğimiz belgenin bilgi iletişim penceresindeki belgenin kendi simgesi olan küçük görüntü üzerine tıklayıp "Elma+C" ya da "Düzen+Kopyala" ("Edit+Copy") yaparak, simgesini değiştirmek istediğimiz belge ya da klasörün bilgi iletişim penceresindeki küçük görüntü üzerine tıklayıp "Elma+V" ya da "Düzen+Yapıştır" ("Edit+Paste") yaptığımızda; simgesinin değişmesini istediğimiz belge ya da klasörümüzün mevcut simgesi değişmiş olacaktır. :angel:

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Simgesini değiştirmek istediğimiz klasörü seçip (tıklayıp) "Elma+İ" ya da "Elma+0" yapıyoruz.
Olmasını istediğimiz simgeyi de (klasörü ya da belgeyi -mesela fotoğraf-) yine tıklayarak seçip "Elma+İ" ya da "Elma+0" yapıyoruz.
"Elma+İ" ya da "Elma+0" kombinasyonu bize, kombinasyonu uyguladığımız belge ya da klasör hakkında bilgi verici küçük bir iletişim penceresi açar (tıpkı windows'ta "sağ tık+özellikler" işlemi gibi).
Yeni simge yapmak istediğimiz belgenin bilgi iletişim penceresindeki belgenin kendi simgesi olan küçük görüntü üzerine tıklayıp "Elma+C" ya da "Düzen+Kopyala" ("Edit+Copy") yaparak, simgesini değiştirmek istediğimiz belge ya da klasörün bilgi iletişim penceresindeki küçük görüntü üzerine tıklayıp "Elma+V" ya da "Düzen+Yapıştır" ("Edit+Paste") yaptığımızda; simgesinin değişmesini istediğimiz belge ya da klasörümüzün mevcut simgesi değişmiş olacaktır. :angel:

Çook teşekkürler Child_play...
Birgün yine mc bulurda başına oturursam, denerim :wink::smile:

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Çook teşekkürler Child_play...
Birgün yine mc bulurda başına oturursam, denerim

Rica ederim "Matilda"... Bulursan dene. Ben denedim, çok güzel oluyor!
Ama simgeyi doğru mu seçtim bilmiyorum! Biraz göbekliydi de

"Matilda": "Leon-The Professional" adlı 1994 yapımı filmde; başrolü bir tetikçiyi canlandıran Léon (Jean Reno) ile birlikte paylaşan, 12 yaşındaki küçük kızın (Natalie Portman) adıdır.

Léon'un; onca tehlikeli işinin arasında, Matilda'nın sorularından bıkıp, "Yeter artık, bana şunu deme, bunu deme, şöyle yapma, böyle konuşma" vs... gibi isyanlarda bulunurken; Matilda'nın, O'na her defasında masumca "Tamam!", "Tamam!" demesinin ardından, "Yeterrrrrrr!!! Tamam deyip de durma!" şeklindeki çıkışına, Matilda'nın yine "Tamam!" demesiyle çılgına dönmesi; hoşuma giden en güzel sahnelerden biriydi. (Bu cümle ne kadar uzun oldu böyleeee )

Bu sahneden yola çıkarak, sana Matilda dememin sebebi şudur ki:
"Bana child_play deme" dememin ardından; "Tamam child_play... Bi daha demem!" dediğini düşünür gibi oluyorum. :

"Ne alaka!??" gibisinden bir şey yazma lütfen! Aklıma geldi, napayım! Ben de yazdım!..

Not: Cevap yazma da konu sahibine ayıp olmasın.

Ben teşekkür ederim bu arada.