Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kokart çizimi olan varmı?

grafiker17

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar acil olarak bana kokart çizim lazım elinde olan varmı?Paylaşırsa sevinirim teşükkerler şimdiden

Benzer konular

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
elimde sadece bunlar var... işinize yararsa buyrun...

kokartzn2.jpg

RapidShare Webhosting + Webspace

grafiker17

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok teşekkür ederim...Hızır gibi yetiştin valla tekrar çok saol

madenisvi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eps linkini yenileyebilirmisin bu da ölü:(

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Allah rahmet eylesin :))

mehtah

🌱Yeni Üye🌱
yaav snr35 kardeş adamları belediyemi zehirledi ne oldu bilmiyorum ama mesajı yazarken bunada cevap bir yıl sonra gelir diye düşünmüştüm ki siz hemen bir kaç dk yazdınız. Artık konus sahibi hemen yazar; nede olsa türküz hiç altta kalırmıyız.

konu ile alakalı arayışların varsa ben alttaki linkte benzer kokart örnekleri aldım, iyi çalışmalar
kokart - çelenk - kurdele.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Mehtah :)) aslında şöyle ben konu başlıklarından takip ediyorum formu ve kokart çizzimlerinin işime yarıyacağı için hemen konuyu açtım ve acaba yeniden ekliyen olmuşmudur diye tek tek okudum tabi doğal olarak son olarakta üzülerek baş sağlığı diledim iyikide yazmışım yazmasam sen bana link verirmiyidn teşekkürederim arkadaşım iyi çalışmalar :))

mehtah

🌱Yeni Üye🌱
:) rica ederim kardeş
olaki farklı materyallere ulaşırsak paslaşalım. mehtahqmynet.com dan ulaşım sağlayabilirz. yeniden iyi çalışmalar