Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Konak Cafe Afiş çalışmam

UFB16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
konakkafeafci0.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Başlığınızı gördüğümde "Acaba neden afiş çalışmayı istemiyor" diye düşündüm. Fakat içeriğe baktığımda ise Konak Cafe ile ilgili afiş çalışmanız olduğunu gördüm.

Hem bu gibi yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek hemde forum kurallarımıza aykırı haraket etmemek için ne yapmalıyız?

İçerik ile ilgili başlıklarda konular açmalıyız.

Değil mi?

UFB16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:D pardon bundan sonra dikkatli olucam ;)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
:D pardon bundan sonra dikkatli olucam ;)

Amman yazışma dilimize dikkat edelim. Yoksa bu forumda bir konu var oraya konu oluruz.

Olucam = Olacağım.

Affınıza sığınarak Türkçe konusunda hassasiyetimizi ifade etmek istedim. Umarım bu tavrımdan dolayı kırılmaz ve yanlış anlamazsınız.

İyi forumlar.

UFB16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) tamam.Ona da dikkat ederim bundan sonra.Ayrıca Türkçe hakkındaki hassasiyetinizden dolayı tebrik ederim olması gereken bu zaten.Bu arada çalışma hakkında yorum alabilirmiyim?

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışma için sitemizde bulunan afiş örneklerinizi incelemenizi tavsiye ederim.

Bir küçük ipucu:

Bu tarz çalışmalarda çok resim yerine etkili resim kullanmak her zaman daha büyük avantajdır. ;)

UFB16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorum için teşekkür ederim.Elimde fazla resim yoktu elimdekilerle yetindim mecburen.

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
UFB Önce Olmak Üzere (Gölge Tabanla Orantısız) Diğer Yazılarda Gölge Hatalı.. Yazı ve Gölge Arasında Boşluk Olmamalı , Zira Bunu En Basitinden Masaya Dik Şekilde Bir Kalem Koyup Gölgesini Örnek Alırsanız Göreceksniz.. Yazı Karakterlerinde "Örn:1-9 Rakamlarında" 9 Rakamı Gölgenin Tepesine Çıkmış..Biraz Fazla Detay Fakat Aradaki Beyazlık Yüzünden Okuma Güçlüğü Çekiliyor ve Gölge Çok Basit Kalıyor.
Bir Diğeri; Ön Plana Çıkması Gereken Yazı Oldugu İçin Çok Küçük Kalınca Fotograflarla Bas Basa Kalınıyor.. Bir Kafe İçin Basit (Küçümseme Yok) İlan Şeklinde Olmalıdır, Sanatsal Bişey Beklenemez (tercih meselesi tabiki)
Bunlar Bastan Basa Değiştirecektir.. Eline Sağlık.

UFB16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yapıcı eleştirilerin için çok teşekkürler.Zaten bende grafiker değilim amatör bir meraklıyım.Sizlerden bu işin ayrıntılarını öğrenip kendimi yetiştirmeye çalışıyorum.

UFB16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar bir sorum olucak.Gölgeleri asıl yazıya yaklaştırınca gölgeyle,asıl yazı birbirine giriyo(ör: "ç" harfi)bunu nasıl düzeltebilirim?

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
Koyu bır BursaSpor taraftarı olarak yardmcı olmak ıstemem ama meslekı olarak yardımcı olmam gerekıyor sanırım:):):)

Bırıncısı sorunuza cevap veryım. Golge olarak yaptıgınız yansıma yazısının uzantılarını kesın.. ayrıca golgeyı verdıkden sonra opasitesini biraz düşürün (mesela %50gibi)

Ayrıca Volkan arkadaşımızında dediği gibi bu kadar cok ve renksız resımler yerıne daha guzel bır resım kullanabılırsın. ve renklı olmasında fayda var..

Benımde belırtmek ıstedıgım konu şu: Neden sarı rengi hiç kullanmadın.. Tenk renk lacivert basılacak bir iş mi bu? Mesela vurgulamak ıstedıgın bolumlerı sarı yapabılırsın (ornek KONAK CAFE)

sevınerek soyluyorum kı olmamış:)):):) ( tabı bu işin şakası)

Başarılar

UFB16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:D:D Çok teşekkürler.Bundan sonra daha dikkatli olacağım ;)

frocktal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Maalesef ki hiç olmamış. Afişinizi yapmaya sıfırdan başlamanızı gerektirecek kadar kötü, ufaktan iyiye dönebileceğini de sanmam. Bir grafikerle çalışırsanız profesyonel anlayıştaki farkı zevkle izlersiniz. Eminim ki şu ülkede herkes kendi işini yapsa ve kendi alanında çok iyi olmaya yönelse uygarlığın temsilcisi olurduk.