Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kpt

davulator

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
kpt dosyalarını nasıl edinebiliriz. ve nedir nasıl çalışır bilgi alabilirmiyiz. iyi çalışmalar.
teşekkürler

Benzer konular

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
İnternette araştır tam ismi Corel KPT olması lazım lisanslı bir programdır.

Photoshop kapalıyken normal program gibi kuruyorsun yol sorarsa program files/adobe/photoshop/plug-in olarak gösteriyosun bunları kafadan sallıyorum ama böyle olması gerekiyordu sonra photoshop'u açıyosun filter menüsünün en altında zaten ismini göreceksindir ona tıklıyosun ve yapmak istediğini yapıyorsun umarım yardımcı olabilmişimdir.

davulator

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
İnternette araştır tam ismi Corel KPT olması lazım lisanslı bir programdır.

Photoshop kapalıyken normal program gibi kuruyorsun yol sorarsa program files/adobe/photoshop/plug-in olarak gösteriyosun bunları kafadan sallıyorum ama böyle olması gerekiyordu sonra photoshop'u açıyosun filter menüsünün en altında zaten ismini göreceksindir ona tıklıyosun ve yapmak istediğini yapıyorsun umarım yardımcı olabilmişimdir.
denicem :) teşekkürler

berfin78

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar ben indirdim fitler menüsünde görünüyor ama her plung ayrı ayrı çıkıyor..Bir fotografçıda görmüştüm filterde kbt ye tıkladığı zaman otomatik bulur uyguluyordu.ama benimkinde öyle olmadı.acaba yanlış bir yerlere mi kopyaladım..yada yanlış bir puling mi indirdim.