Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Krem Kutu Etiket Çalışmalarım

muradi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu Konuda biraz yeniyim corele yeni başladım değerli görüşlerinizi beklerim..
------------------------------------------------------------------------
kremler.png

Son düzenleme:

Benzer konular

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
genel olarak çalışmalarınızı beğendim elinize emeğinize sağlık
fakat bir iki görüşüm olacak affınıza sığınarak
1. çukulata yerine doğrusu çikolata olacak
2. bazı etiketlerde renk uyumu olmamış
mesela nar ortadaki çizgiyi kırmızı yapmışsın ama dışarıdaki çizgi beyaz ayna renk olabilirler
aynı şekilde avokado, at kestanesi, salatalık da çünkük diğerlerin hem iç hem dış ovali aynı renk yapmışsın
3. çikolata kremi resmindeki çikolatalar yerine akışkan bir çikolata (yani sıvı) resmi olsa daha iyi olur, çünkü orada hem beyaz hem siyanh çikoata var aceba kremin rengi siyah beyaz mı

muradi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eleştirelerin için tesekkurler martin gereklı duzenlemeleri ve eksıkleri diğer gözlerden de gormek olumlu yada olumsuz eleştirilmek her zaman kişinin velinimeti :)

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel çalışmanız ama bana anımsatıgı krem kutusundan çok reçel kavonuzun kapagına andırdı ilk gördügümde çalışma.Bence daha soft ve birazdana naturel çalışırsanız daha uygun olur diye düşünüyorum.

Emeginize sağlık.
Başarılar diliyorum...

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Güzel çalışmanız ama bana anımsatıgı krem kutusundan çok reçel kavonuzun kapagına andırdı ilk gördügümde çalışma.Bence daha soft ve birazdana naturel çalışırsanız daha uygun olur diye düşünüyorum.

Emeginize sağlık.
Başarılar diliyorum...

Kesinlikle katılıyorum. İlk bakışta bir sürü reçel kavonozuna üstten baktığımı hissettim. Krem için biraz kaba kaçmışlar. Daha naif ve soft çalışmalar olmalı. Bu çalışmalara baktığımızda krem denince aklımıza ilk gelen yumuşaklığı ben göremedim.

Bu bakış açısıyla baktığınızda ortaya daha hoş şeylerin çıkacağınbı düşünüyorum.

Elinize sağlık ve kolay gelsin...

muradi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Herkese Yorumları için cok tesekkurler her bir görüşü ayrı ayrı dikkate alıp bundan sonra onlara göre devam edeceğim

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️

Emeginize sağlık.
Başarılar diliyorum...

Kesinlikle katılıyorum. İlk bakışta bir sürü reçel kavonozuna üstten baktığımı hissettim. Krem için biraz kaba kaçmışlar. Daha naif ve soft çalışmalar olmalı. Bu çalışmalara baktığımızda krem denince aklımıza ilk gelen yumuşaklığı ben göremedim.

Bu bakış açısıyla baktığınızda ortaya daha hoş şeylerin çıkacağınbı düşünüyorum.

Elinize sağlık ve kolay gelsin...

Bana söyleyecek bir şey kalmamış, aynen katılıyorum :) kolay gelsin...

nilsun

🌱Yeni Üye🌱
yazım yalnışı var yalnız cukulata d egil cikolata olması gerekyo.ama mizahi olarak yazdın sanırım. güzel olmuşl.

mustafamistik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
elinize sağlık,
ben de diğer arkadaşlara katılıyorum kavonoz kapaklarının üstten görünüşü gibi algılanıyor

uguryontucu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Essential diye başlayan ters yazılmış cümleyi bence soldan sağa doğru ve ters yapmadan yazmalısınız. Çünkü yazıyı çevirmek için kutuyu döndürdüğünüzde düz olan hiçbirşey kalmıyor ve bu hoş bir durum yaratmıyor.

Genel anlamda başarılılar, görselleri bi tarz çerçevesinde kullanmışsınız. Başarılı.

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bir kozmetik ürünü için daha soft renkler seçebilirsin. Logo siyah ve yeşil, kullanılan ürünlerin görselleri çok renkli... daha soft renkler ve ürün görsellerinin küçülmesi çalışmaya sadelik katacaktır. Çok boğucu ve herşey içiçe... iyi çalışmalar