Neler yeni

Kuran Kursu Diploma

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
Bir kurs İçin Yaptığım Diploma Çalışması

1419.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

kasvera

🌟Usta Tasarımcı🌟
sanki duvar tablosu gibi olmus yazilar da biaz buyuk olmus tam bir diploma olmamis biraz daha sade olmali sanki

Feyza Gumus

🌱Yeni Üye🌱
sadece besmele ve kursun arması olsa daha iyi olurdu sanki. Allah ve Muhammed yazılarıyla diplomadan çok tablovari bir görüntü oluşmuş.

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence de besmelenin yeterli görülmesi gerekiyor. Ayrıca -fetva makamı değilim ama- dini açıdan da Allah (c.c.) ve Efendimizin lafızlarının bu şekilde kullanılmasının doğru olmadığını düşünüyorum... Gerçi bu ehline sorulacak bir mesele bir yetkili size daha iyi yardımcı olacaktır.

Onu dşında besmele dışındaki lafızlar gerçekten gözü yoruyor gibi geldi bana...

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
sadece besmele ve kursun arması olsa daha iyi olurdu sanki. Allah ve Muhammed yazılarıyla diplomadan çok tablovari bir görüntü oluşmuş.

Teşekkürler fikirleriniz değerli benim için tekrara dönücem çalışmaya

sanki duvar tablosu gibi olmus yazilar da biaz buyuk olmus tam bir diploma olmamis biraz daha sade olmali sanki

Teşekkürler dikkate alıcam

[

Bence de besmelenin yeterli görülmesi gerekiyor. Ayrıca -fetva makamı değilim ama- dini açıdan da Allah (c.c.) ve Efendimizin lafızlarının bu şekilde kullanılmasının doğru olmadığını düşünüyorum... Gerçi bu ehline sorulacak bir mesele bir yetkili size daha iyi yardımcı olacaktır.

Onu dşında besmele dışındaki lafızlar gerçekten gözü yoruyor gibi geldi bana...

bu şekilde yapar iken müşteri yanımda idi sanırım hoca idi sorunla ilgili birşey sölemedi bende çok bilmeme özellikle sordum
teşekkürler

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok şık ama yazı karakterlerinizle ilgili çalışmanız gerek. Derimsi bir doku oluşmuş.
Biraz daha özenirsen daha güzel olacak. Emeğine sağlık ben beğendim:)