Harika Yıldız
🌟Usta Tasarımcı🌟
dün kursa gittim,devlet destekli ücretsiz kurs kültür merkezinde veriliyor,eğer maddi imkanınız yoksa tercih edebilirsiniz...zaten hocamızda söyledi bilge adam da verilen derslerin aynısını burda göreceksiniz...bilege adama 8 milyar vermenize gerek yok gerçi bilge adam iş garantisi veriyor diye duydum,kurs 30 kişilik bir sınıftan oluşuyor,benle beraber 5 kişi yabancı diğerleri hocanın şu an görev yaptığı lisedeki öğrencileri hocanın öğrencilerine öncelik verilmiş,ilk başta diğer kayıt yaptıranlara haksızlık yapıldığını düşündüm,ama hoca konuşma yapınca işin gerçeği ortaya çıktı,okularında grafikerlik bölümünde 40 kşilik bir sınıf ve o sınıfta 15 bilgisayar varmış derslerde uygulamalı olduğu için eğitimleri yetersiz kalıyormuş hoca bundan dolayı öğrencilerini yazdırmış,benim bir işim var merak ve hoşuma gitiği için kursa yazıldım,ama öğrenciler o bölümü seçmiş meslek olarakta yapacaklar ilerde ama tam anlamıyla eğitim alamıyorlar,bence haksızlık yapılıyor,aslında kurslardan çok öncelik hakkı okulara verilmeli okularda yeterince bilgisayar yok, kurslara baksanız bilgisayarların hepsi yeni ve her kursiyere bir bilgisayar düşüyor.