Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kursa Gidiyorum...

Harika Yıldız

🌟Usta Tasarımcı🌟
dün kursa gittim,devlet destekli ücretsiz kurs kültür merkezinde veriliyor,eğer maddi imkanınız yoksa tercih edebilirsiniz...zaten hocamızda söyledi bilge adam da verilen derslerin aynısını burda göreceksiniz...bilege adama 8 milyar vermenize gerek yok gerçi bilge adam iş garantisi veriyor diye duydum,kurs 30 kişilik bir sınıftan oluşuyor,benle beraber 5 kişi yabancı diğerleri hocanın şu an görev yaptığı lisedeki öğrencileri hocanın öğrencilerine öncelik verilmiş,ilk başta diğer kayıt yaptıranlara haksızlık yapıldığını düşündüm,ama hoca konuşma yapınca işin gerçeği ortaya çıktı,okularında grafikerlik bölümünde 40 kşilik bir sınıf ve o sınıfta 15 bilgisayar varmış derslerde uygulamalı olduğu için eğitimleri yetersiz kalıyormuş hoca bundan dolayı öğrencilerini yazdırmış,benim bir işim var merak ve hoşuma gitiği için kursa yazıldım,ama öğrenciler o bölümü seçmiş meslek olarakta yapacaklar ilerde ama tam anlamıyla eğitim alamıyorlar,bence haksızlık yapılıyor,aslında kurslardan çok öncelik hakkı okulara verilmeli okularda yeterince bilgisayar yok, kurslara baksanız bilgisayarların hepsi yeni ve her kursiyere bir bilgisayar düşüyor.

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Foruma yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Yanlış bölüme açılan başlıklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Eğer bu davranışta art niyet fark edilirse üyenin site ile ilişkisi sonlandırılır. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması sorumlunun inisiyatifindedir.…….
(Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır. Lütfen bundan sonra konu açarken ilgili bölümde olmasına dikkat ediniz.)

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
İhtiyacı olanlar deneyebilirler..Siz bir gidin kursa daha sonra bizimle öğretilenler konusunda da bir paylaşım yaparsanız, gitmeyi düşünen arkadaşlar için yararlı olabilir. Bilgi için teşekkurler.

Harika Yıldız

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkür:)burda o kadar güzel paylaşımlar varki cesaret ister paylaşmaya belki iyi birşey yaparsam ancak oda zamanla

Bay.KLANSIZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
bilge adamdan bahsetmişsiniz.Ben bilge adama gidiyorum ismek in kursundaki program ile aynı olup olmadıgını bılmıyorum fakat biz burda MAC ler ile ve calısıyoruz ve tamamen iş piyasası için hazırlanıyoruz.bu bilgiyi vermek ıstedım konu acılmısken.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
bilge adamdan bahsetmişsiniz.Ben bilge adama gidiyorum ismek in kursundaki program ile aynı olup olmadıgını bılmıyorum fakat biz burda MAC ler ile ve calısıyoruz ve tamamen iş piyasası için hazırlanıyoruz.bu bilgiyi vermek ıstedım konu acılmısken.

Mac ya da her hangi başka bir işletim sistemli makine olup olmamasının hiç bir önemi olmadığını size daha önce hiç kimse söylemedi mi?

Harika Yıldız

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bilge adam eğitim sistemini bilmiyorum, hocamızın verdiği bilgiyi aktardım,
biz sadece Adobe PhotoShop CS3 öğreneceğiz yanlış duymadıysam

designeer_hsn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.designerhsn.com
bence kurslarda sadece bize malzemeyi öğretirler... bu malzemeleri internnet veya burdaki derslerden öğrenebilirz. Önemli bizim bakış açımız etrafımızı iyi gözlemlemelerimiz.. Yoksa kursa gidipte grafikeriz diyen çok kişi gördüm ama yetenek yok....

Harika Yıldız

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence kurslarda sadece bize malzemeyi öğretirler... bu malzemeleri internnet veya burdaki derslerden öğrenebilirz. Önemli bizim bakış açımız etrafımızı iyi gözlemlemelerimiz.. Yoksa kursa gidipte grafikeriz diyen çok kişi gördüm ama yetenek yok....

öncelikle şunu belirteyim bir tek bilge adam değil bütün özel kurslar para tuzağı dersek doğru olur fikrimce ,doğru söylüyorsunuz kurslar programı nasıl çalıştıracağımızı öğretirler,kursların tercih edilmesinin en büyük sebebi bu,internete program öğrenmek biraz zor görünüyor, yada bana zor geliyor,her kursa giden grafikerim diyemez bir program yada birkaç program bilmek bu sizin grafiker olduğunuz anlamına gelmez...ama program öğrenmek herkesin hakı vede öğrenmek lazım...ilerde lazım olabilir