Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

nese134

🏅Acemi Tasarımcı🏅
naturelmeyvesuyulogojm8.jpg

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel çalışmalar materyaller güzel ancak abimin de dediği gibi yazı şekili, yazı fontu ve yazı renkleri olmamış daha dikkatli ve özverili bir şekilde dikkat ederseniz daha çarpıcı bir çalışma olucaktır. Biraz tipografinin anlamlarını ve tipografiye önem verilmiş olan çalışmalara göz gezdirin çok etkisini görüceksiniz...

Saygılar

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Logo çalışmaları güzel, söylendiği gibi sadece mutfak çalışması diğerlerine nazan zayıf. İyi çalışmalar...

nese134

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel çalışmalar materyaller güzel ancak abimin de dediği gibi yazı şekili, yazı fontu ve yazı renkleri olmamış daha dikkatli ve özverili bir şekilde dikkat ederseniz daha çarpıcı bir çalışma olucaktır. Biraz tipografinin anlamlarını ve tipografiye önem verilmiş olan çalışmalara göz gezdirin çok etkisini görüceksiniz...

Saygılar

yorumların için teşekkür ederim gökhan...evet yazı konusunda eksiklerim çok onlarıda düzeltcem zamanla sizinde tavsiyelerinizle.kendine iyi bak hoşçakal...

akk33

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vektorelindir.com
bence de gayet güzel çalışmalar ve kendi konumda dediğim gibi ilk çalışmalardaki renk olayını düzeltsen çok daha iyi olur...
ve ayrıyetten son çalışmalarındaki font ve renkleri seçemiyorsun... tabi bu benim fikrim... diğer usta abilerimi bilemem...
yaptığın çalışmalardan en çok beğendiklerim...
LOGO VE KART VİZİT TASARIMI
kartalcopyhp8.jpg
emeğine sağlık hepsi çok güzel duruyor ama bence bu çalışmalar diğerlerinden daha .iyi.... ellerine sağlıkk...

N/A5

🌟Usta Tasarımcı🌟
süper olmuş falla renkleri güzel olmus insanın içini açıor

nese134

🏅Acemi Tasarımcı🏅
süper olmuş falla renkleri güzel olmus insanın içini açıor

Teşekkür ederim...:peace1:

bence de gayet güzel çalışmalar ve kendi konumda dediğim gibi ilk çalışmalardaki renk olayını düzeltsen çok daha iyi olur...
ve ayrıyetten son çalışmalarındaki font ve renkleri seçemiyorsun... tabi bu benim fikrim... diğer usta abilerimi bilemem...
yaptığın çalışmalardan en çok beğendiklerim...

emeğine sağlık hepsi çok güzel duruyor ama bence bu çalışmalar diğerlerinden daha .iyi.... ellerine sağlıkk...

Yorumların için teşekkür ederim..evet font konusunda sıkıntı yaşıyorum...ama bunuda zamanla düzelteceğim inşallah...görüşmek üzere hoşçakal...

Recorded Butterflies

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
gecesintisi.deviantart.com
T-F birleşiminden oluşan harfi sembolü beğenmedim. Etrafında duruyor mu dönüyor mu belli olmayan parantezlerde bence..kötü. Ama onun dışında renkleri ve tipografinin konulduğu yerler herşey güzel. Ayrıca kartın arkasında sadece sembolün ve emailin bulunduğu yerdeki sembolün parantezleri aşağı düşüyor..bilmem sanada öyle geldi mi acaba?
Benim fikrim sadece...

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmalarınız genel olarak çok güzel başarınızın devamını dilerim,

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
yetenek var sende :) gördüm bende o ışığı ama tecrübe eksiğin var anladığım kadarıyla eğer iyi bi ajansta stajyer olarak filan başlarsan ve 1-2 yıl sonra çok iyi işler çıkartırsın mert mutfağa ait kurumsal çalışmalarında kavramsal sorunlar olmuş ve arkadaşlarında dediği gibi yazı font ve renk sorunların var düzelteceğine eminim gerçekten iyi bi ajansa girersen çok güzel olur bu arada iş arıyormuşsun izmirdeymişsin bana ulaş şuan için bildiğim grafiker arayan bi yer yok ama mutlaka yardımcı olurum oke

mustafacetin

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben yeni üyelerdenim, burda eleştiri yapan neye göre eleştiriyor anlamadım..yeni bir grafiker "o yüzden" mi ? burda eleştiri de yok gibi..bence çalışmaların hepsi vasat..logo çalışmaları felaket..bunlar tabiki heves kirici olsun dıye soylenmemeli ama; super olmus..cok güzel..10numara..da abes oluyor ..bence tabii, saygılarımla..buarada en kısa zamanda iş bulman dileğiyle

grafiteck

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.yasamreklam.net
eline sağlık.. natural logoları meyve ile alakalı herhalde:) lgoların konularını da belirtirsek daha iyi olur..

kadiresim

🌱Yeni Üye🌱
selam, Kuşadası'nda yeni açmakta olduğumuz matbaa ve copy-center işyerinde görev yapabilecek grafiker arıyoruz. İlgilenirseniz 05352774045-02566125210