Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kurumsal Kimlik için Fiyat???

a.payza

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Arkadaşlar,
Burası bu soruyu sormak için doğru yer mi bilmiyorum fakat bu tür işler burada açılan konularda gösterildigi için burada sormamda bir sakınca yoktur umarım

Benim sizlere danışmak istediğim konu:
Benden Freelance olarak bir kurumsal kimlik çalışması yapmamı istiyorlar ve bugün içinde onlara fiyat vermem gerekiyor ama daha önceden bu tür işleri ajans bünyesinde yaptığım için bu ilk freelance kurumsal kimlik çalışmam olacak ve açıkçası nekadar fiyat vermem gerektiği konusunda kararsızım
Sizce en makul fiyat ne olabilir freelance olarak bu tür bir çalışma için?

Elbette verilecek ücret yapılan işin niteligine ve biraz da tasarımcının insafiyetine baglıdır fakat ben makul bir fiyat verip müşteriyi kaçırmamak istiyorum

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
sadece logo tasarımı için: 400 ytl altına kesinlikle düşmemenizi tavsiye ederim
görsel kimlik tasarımı için ise (kartvizit,dosya, diplomat, antetlikağıt) 300 verebilirsiniz.

ama logo tasarımı zaden yapıldıysa ve sizden sadece görsel kimlik tasarımı isteniyorsa tasarım bedeli olarak 400 ytl verebilirsiniz. bu fiyatlar normalde düşük fiyatlar çünkü free çalışan kişilerin çoğu bu rakamların altında fiyat veriyor. madem kaçırmak istemiyorsunuz bu fiyatları verin. ama altına düşmemenizi tavsiye ederim.

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
biz musterisine gore 150 € dan 500€ euroya kadar cikartiyoruz logo fiyatini ancak turk musterilerimiz logoya 50 € ucret verrrim diye dusunuyodum diye geliyorlar.Tabi itirazda etmedigimiz oluyor.Ama firmasina gore.Bence sende firmayi bir dusun logo onlar icin ne kadar onemliyse o kadar ucret al ve fazlasiyla calis derim.Verdiklerine degdigini dusunecek bi logo olmali.Kurumsal kimlik icinde yine firmaya gore a dan z ye bayragindan sapkasina kadar calis ve bence 700-800 civari bi fiyat cek.Tabi bu fiyat oynamada yapabilir.Taleplerine gore

a.payza

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar şöyle bir durum var anlaşırsak işi pazartesi gününe kadar istiyorlar yani 2 günüm var ve aslında bir logoları olmasına ragmen bir de alternatif çalışma istiyorlar benden...
(Gerçi ellerinde vektörel hali yok logonun minicik bir görseli var websitelerinde onu da bastan cizecegim sonucta)

Bu durumda ne olabilir sizce yani alternatif logo çalışması için extra ücret mi talep etmeliyim?