Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kurumsal Kimlik Tasarımı | Tuna yurdu

sercan_90

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sercandulger.com
Tuna Öğrenci Yurdu Kurumsal Kimlik ve Web Tasarımı | (Logo Tasarımı Bana Ait Değildir.)

sercancopy.jpg

webbu.jpg

Web içeriği elime ulaşmadığı için şimdilik deneme olarak böyle bir yerleşim yaptım.

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Gayet başarılı bir çalışma.
Emeğine sağlık

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel çalışma elinize sağlık.

elifex

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yapılan yorumlara hayret etmemek elde değil. Beğeni göreceli bir kavramken yorumlarda neden etik olana bakılmaz anlamış değilim!

Çalışmanıza gelince;
- Antetli kağıdın alt kısmında mavinin %100 değerini verip backgroundlarada değeri azaltılmış tonlamaları vermeniz gözü yormuş durumda. Antetli kağıtlarda içerik yazısı şeklinden daha amaç uygunluğu taşıdığı için %10' luk değerleri çok fazla aşmamanızı tavsiye ederim.
- Sunum dosyası ve zarfta kullandığınız bordoyu ya diğer ürün grubundada kullanın yada dosyayı ve zarfı kartvizit rengine döndürün.
- Logoyu siz yapmadığınız için eleştiremiyorum.
- Web konusundaki uzmanlık alanınızıda bilmediğim için ve şahsımında bilgisi olmadığı için çok fazla eleştiri yapmam etik olmaz ama gözüme hoş gelmeyenleri söyleyebilirim.
Fotoğrafın açısı ve boyutu inanılmaz yorucu, Yazıların tek düze olması ise ayrı bir kalıp havası vermiş. Orjinalini tasarlarken bunlrı baz alabilirsiniz.

İyi çalışmalar.

sercan_90

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sercandulger.com
evet şık ve sade güzel olmus ellerinize sağlık

teşekkürler:wink:

Yapılan yorumlara hayret etmemek elde değil. Beğeni göreceli bir kavramken yorumlarda neden etik olana bakılmaz anlamış değilim!

Çalışmanıza gelince;
- Antetli kağıdın alt kısmında mavinin %100 değerini verip backgroundlarada değeri azaltılmış tonlamaları vermeniz gözü yormuş durumda. Antetli kağıtlarda içerik yazısı şeklinden daha amaç uygunluğu taşıdığı için %10' luk değerleri çok fazla aşmamanızı tavsiye ederim.
- Sunum dosyası ve zarfta kullandığınız bordoyu ya diğer ürün grubundada kullanın yada dosyayı ve zarfı kartvizit rengine döndürün.
- Logoyu siz yapmadığınız için eleştiremiyorum.
- Web konusundaki uzmanlık alanınızıda bilmediğim için ve şahsımında bilgisi olmadığı için çok fazla eleştiri yapmam etik olmaz ama gözüme hoş gelmeyenleri söyleyebilirim.
Fotoğrafın açısı ve boyutu inanılmaz yorucu, Yazıların tek düze olması ise ayrı bir kalıp havası vermiş. Orjinalini tasarlarken bunlrı baz alabilirsiniz.

İyi çalışmalar.

Eleştiri ve yorumunuz için teşekkür ederim. Söylediklerinizi Dikkate alacağım..:wink:

comeon06

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşımız gerekli yorumları yapmış katılıyorum ona, eklemek istediğim tek şek, zarfla ilgili, firma sahimi az sayıdaki zarflara teklif alırken baya para ödemesi gerekecek diye düşünüyorum, zarf çalışması yapılırken müşteri gözetilmemiş. kurumsal çalışmalar yapılırken benim düşüncem müşteride gözetilmeli. hazır zarf alınıp bu iş basılamaz çünkü.

measa

♾️Grafik Gurusu♾️
Emeğine sağlık arkadasım

sercan_90

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sercandulger.com
arkadaşımız gerekli yorumları yapmış katılıyorum ona, eklemek istediğim tek şek, zarfla ilgili, firma sahimi az sayıdaki zarflara teklif alırken baya para ödemesi gerekecek diye düşünüyorum, zarf çalışması yapılırken müşteri gözetilmemiş. kurumsal çalışmalar yapılırken benim düşüncem müşteride gözetilmeli. hazır zarf alınıp bu iş basılamaz çünkü.

Yorumun için teşekkür ederim. Bende düşünmek isterim tabiki firma sahibini.. Fakat benden nasıl istenilirse ona göre yapıyorum bende. :)

Emeğine sağlık arkadasım

Sağolasın arkadasım :rolleyes:

NRKZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok beğendim. Sade göz yormayan şık bir tasarım olmuş. irm.art a katılıyorum. Özeelikle bordo ile ilgili kısma. Bordo çok yanlız kalmış.