Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kurumsal Sunum

bynakkas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bynakkas.com
ida00.jpg

ida01.jpg

ida03.jpg

Arkadaşlar bu firma için AutoCAD çizimlerini alıyorum gerekli düzeltmeleri ve gerekirse yeni çizimleri yapıyorum.. Sonda 3DS MAx ile modellemelerini yapıp her ürün için renderlar alıp PNG olarak atıyorum.... Sonra 3DS Max te bir bina projelendirip bu ürünleri üzerlerine giydirip tekrar render alıyorum.. Sonra Kurumsal Kimlik çalışmaları ve diğer görselleri tasarlıyorum. Ve en hepsinini Yani Tüm kurumsalları ve AutoCAD ve Max çizimlerini kendilerine sunuyorum.

Peki böyle bir çalışma için ücretlendirme nedir sizce .... Fikir edinmek açısından soruyorum ... Yani nasıl fiyatlandırılır bu tip işler ....

Benzer konular

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
fiyat için bişey diyememde yuvanıza değer katar yazısına takıldım slogan logodan ayrı kullanılmamalı diye düşünüyorum hem çok ayrık hemde gerektiğinden büyük. bide cd nin üzerine tanıtım cd sii yazmak bek hoş değil ..

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok sevdiğim bir font olan "Albertus" u kullanmışsınız sanırım. Benim hoşuma gitti çalışmanız. Sadece logoda bulunan karolardan en arkadaki sanki biraz kaymış gibi. Veya bilerek öyle yaptınız, bilmiyorum...Simetri arıyor göz böyle durumlarda :) İyi çalışmalar diliyorum...

bynakkas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bynakkas.com
Çok sevdiğim bir font olan "Albertus" u kullanmışsınız sanırım. Benim hoşuma gitti çalışmanız. Sadece logoda bulunan karolardan en arkadaki sanki biraz kaymış gibi. Veya bilerek öyle yaptınız, bilmiyorum...Simetri arıyor göz böyle durumlarda :) İyi çalışmalar diliyorum...

Teşekkür ederim Bilerek karoyu biraz kaydırdım.... Çokta simetrik ve standart bi görüntü olmasın istedim ... Zevkler farklıdır tabiii ... yorum için tekrar teşekkür ederim ..

ersu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fiyat araştırmasını internetten yapabilirsiniz. mesela arama motoruna kurumsal kimlik çalışması yazdığınızda çeşitli ajansların sitesine girip fiyatları görürüsünüz. tabi bu işler şehre göre değişiyor. büyük şehirlerde 1000 tl yi bulur sanırım.