Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kutu görüntüsü

semadedim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba küçük bir bilgilendirme istiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevirim

https://www.grafikerler.net/sehzade-lokum-kutusu-400g-t44592.html

bu linkte arkadaş çok güzel tasarım yapmış ve sunumunu hazırlamış muhteşem olmuş ellerin sağlık bunu ilk başta bıçak izinden çalışıyoruz tüm tasarım düz ekranda bıçaktan çalışıyorum sunuma perspektif olarak nasıl bu hale getiriyoruz özel bir program varmı ben freehand ve photoshop kullanıyorum hatasız muazzam perspektif nasıl yapabilirim fikri olan yada cevabını direk veren yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden çok teşekkür ediyorum

efe0202

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle güzel cümleleriniz için teşekkür ediyorum. Çalışmayı freehand mx ve Photoshop CS3 programlarında hazırladım. Perspektif için özel bi program kullanmadım, photoshopta sizde hazırlayabilirsiniz. Öncelikle Photoshop'ta kendinize perspektif bir şablon hazırlayın sonrasında freehand'de hazırladığınız çalışmanızı parçalar halinde alarak (Ön yüz, yan kapaklar yani materyali konumlandırdığınız şekilde) photoshoptaki perspektif şablonumuza transform aracını kullanarak oturtalım. Gölgelendirme, yansıma, ışık, perspektif vs. gereken müdahaleleri yaparak çalışmamızı hazırlayalım. İlk başta belki biraz karışık gelebilir, üstünde çalıştıkça, eksiklerinizi gördükçe sizde güzel sunumlar hazırlayabilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim. Resimli anlatmak isterdim ama takdir edersiniz ki zaman problemi :)

semadedim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
perspektif şablonu kullanarak guidestende yardım alarak rectangular marguee toll (elma-m) resmi çekme yada uzatma gibi işlemleri yapıyoruz belki işine yarayan olur diye uzun anlattım ben belki özel programı vardır diye düşündüm harika hazırlanıyor gerçekten insan işini sevince ortaya hep güzel şeyler çıkıyor
herkeze kolay gelsin