Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kutu tasarımında dip kilit nasıl yapılır

stell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaşlar kutu tasarımında dip kilit hesaplamaları konusunda yardımcı olabilicek bir arkadaşım varsa lütfen cvp yazsın bunu nasıl oldugunu mutlaka öğrenmem lazım ... ilgilenen arkadaşlarıma şimdiden teşekür ederim...

ayhancaa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.rabbinannesi.com
Dip kilit terimini ilk defa duyyorum. Ancak dip yapıştırma ve amerikan kilit vardır. bununda çizimini sizin yapmanızı tavsiye etmem en doğrusu çalışılacak kutuyu önce bıçakçıya çizdirip sonra bıçak izi üzerinden çalışmaktır çünki kutuda bazen özellikle pilyaj yerlerinde yarım ve bir milimler dahi çok önem taşır Saygılarımla.

biLgE10

🌱Yeni Üye🌱
nasıl bir çalışmada kullnacaksınız dip kiliti? mesela parfüm, kolonya vs., firma ne üzerine çalışıyor?

stell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
nasıl bir çalışmada kullnacaksınız dip kiliti? Mesela parfüm, kolonya vs., firma ne üzerine çalışıyor?

çalıştığım firma kutu imalatcısı her türlü kutu olabilir.. Suan için sadece tasarımını yapıyrm ama ktu cizimini de öğrenmemi istediler..

drejmustafa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kutu çizimini bıçakçıya istediğin ölçüleri ve özellikleri söyleyerek yaptırırsın ki onlarda olan programlar bunu otomotik yapar. Hatta her bıçakçının bir kataloğu vardır; programının verdiği, onu iste sonra şu kodluyu şu ölçülerde çiz dersin. Senin kendi çizminin doğru olma şansı zayıf çünki kağıdın kalınlığı veya selefonu bile işin düzün durmasını etkiler.

stell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kutu çizimini bıçakçıya istediğin ölçüleri ve özellikleri söyleyerek yaptırırsın ki onlarda olan programlar bunu otomotik yapar. Hatta her bıçakçının bir kataloğu vardır; programının verdiği, onu iste sonra şu kodluyu şu ölçülerde çiz dersin. Senin kendi çizminin doğru olma şansı zayıf çünki kağıdın kalınlığı veya selefonu bile işin düzün durmasını etkiler.

teşekür ediyorum bu benm için cok acıklayıcı oldu benim anladıgım bu iş beni aşıyo :rofl: zaten ben tasarımcıyı kutuyla ne işim var dimi.

biLgE10

🌱Yeni Üye🌱
forumda hazır bıçak izleri var, onlardan yararlanabilirsin
ayrıca daha evvel açtığım konuya verilen cevapta faydalı olabilir, aşağıda linkini yolluyorum.
Bence ne işim var diye düşünme, kutu tasarımı işine girdiysen elbet karşına çıkar...
https://www.grafikerler.net/dip-kilit-t48584.html

stell

🏅Acemi Tasarımcı🏅

reklamevi

🌱Yeni Üye🌱
Yalmış düşünüyosun bence tasarımcı yapacağı işi bilmeli kutu tasarımını yapıyosAN