Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Laptop tavsiyesi

sengraf

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar grafik tasarımı yapabileceğim ve beni çok fazla kasmayacak iyi bir PC (İşyerimde artık PC de çalıştığım için Mac alırsam bunun kafamı karıştıracağını düşünüyorum başka önerisi olan varsa sevinirim) laptop arıyorum. Ürün tavsiyeleriniz ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Benzer konular

corelcionur

🌱Yeni Üye🌱
laptopa gerek yok bence çalışmalarını yapmakta zorluk çekersin bendede var ama çalışamıyorum...Tavsiye etmem.

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
mac alirsam kafam karasir demissin? iki yildir 12inc imac G4 kulaniyorum. Eskimesine ragmen çok seviyorum... acayip memnunum. hafif ve küçük. bana yapışık gibi... mac al. mac al. mac al. :)

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
Acer tavsiye ederim 250 gb 2 gb ram core 2 duo işlemcili 512mb ekran kartı olan bmv mühendisleri tarafından dış tasarımı yapılmış cihaz var
şiddetle tavsiye ederim muadillerine görede fiyat olarak diğerlerinden çok daha ucuz...

tweenweb

🌱Yeni Üye🌱
grafikerkartal arkadaşın dediği gibi acer notebooklar gayet iyi fiyat performans yönunden gayet iyiler ama ben bastırıp parayı hız diyorum diyosan Monster notebooklar var ama fiyat yönü seni kasarmı bilmem.

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşım laptop alma masa üstü al en azından masanın üzerinde sabit duruyor. Ve sen önünde sandelyede rahat rahat çalışabiliyorsun. Ama laptopta bir türlü rahat edemezsin. Her yere taşındığı için sıkıntı oluyor :)

tweenweb

🌱Yeni Üye🌱
tabi bi sırtında taşıyamacağın için notebook istediğin yerde işini görmek için.1 şeyi değiştirmek için tamam ben bunu sonra yaparım demek var 1 dakka böyle oldu demek var iş açısından.

setire

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence Dizüstü al. Çünkü bende diz üstü kullanıyorum. Çalışmalarımı yaptıktan sonra son rutuşlarını müşterinin uygun saatinde yanında yapıyorum. Git gel gibi oldu olmadı gibi sorun olmuyor.. Birde müşterinin istedigi rengi vs . gibi kullanıyorsun sen beğenmesende müşteri beğendigi için sen yakın geçmişin en iyi grafikeri olarak görüyor:)

didemmmmm

🌱Yeni Üye🌱
markasından ziyade donanım özellkleri daha önemli.. en az core2duo 2gb ram 512mb ekran kartı olmalı

hisarbuse

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hp leptoplarda gayet kullanisli. leptop tasinabildigi icinde masaustune nazaran daha kullanisli. isimiz tasarim zaten bahcede bile biseyler yapabilirsin. tasarim bu nerde esecegi belli olmaz.

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
Acer tavsiye ederim 250 gb 2 gb ram core 2 duo işlemcili 512mb ekran kartı olan bmv mühendisleri tarafından dış tasarımı yapılmış cihaz var
şiddetle tavsiye ederim muadillerine görede fiyat olarak diğerlerinden çok daha ucuz...
Bendede aynı özelliklerde toshiba satellite a210 var.CS3 lerle tıkır tıkır çalışıyorum..Saygılar..