Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet led tool alamadım bır turlu.. bunu Turkıye'den alabılecegım bır yer var mı bıldınız? canına yandıgımın monster mı ne sıteden almaya kalkmak delı ısı yada ben deliyim beceremıyorum.. bılgısı olan varsa yardımcı olabılır mı?
evet led tool alamadım bır turlu.. bunu Turkıye'den alabılecegım bır yer var mı bıldınız? canına yandıgımın monster mı ne sıteden almaya kalkmak delı ısı yada ben deliyim beceremıyorum.. bılgısı olan varsa yardımcı olabılır mı?
led tools diye arattırırsan bulursun led tools corel draw x4 de ledleri kolayca dizmek için bir makro eklentisidir ve delikleri falan ayarlar böylece ledleri dizerken daha kolay ve kısa bir sürede işini bitirirsin
arkadaşlar bu ledtoolu aldım fakat activasyon kodunuda aldım ama kabul etmiyor neden acaba alana kadar abimi ve beni (xppro) bunalttıactive edemiyorum yardımcı olabilirmisiniz...