Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logic Lapazz Ha61s Kurulum

Lorelai

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ingilizceforum.net
Bilgisayarım netbook olduğundan cd yeri yok. Kurulumu nasıl yapacağım? Aşağı yukarı hareketleri çalışıyor fakat kalem işe yaramıyor. Cdsiz kurulumu nasıl yapabilirim?

Lorelai

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ingilizceforum.net
Sağolun. Denedim, indirdim fakat bir türlü çalıştıramadım. Bilgisayarı yeniden başlatmam isteniyor. Başlatıyorum ve sonrası yok. Çalışmıyor. Tablette veya kalemde sorun olduğunu sanmıyorum çünküü evde 2 adet var şu an. ve ikisini de kuramadık maalesef

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
Daha önceki kurulum destek yazılarını okursanız faydalı olur çünkü çoğu kişi benzer şeyleri yazıyor

- güncel sürücüyü internetten indirin
Graphic Tablet,Wireless Tablet - Welcome to UC-Logic world wide web

- Başka bir usb portunda deneyin
- Sisteminize kurulu çok tuşlu mouse game pad gibi özel sürücüleri olan grafik tabletle çakışabilecek yazılım varsa kaldırın

- Ccleaner gibi sistem temizleyen bir araçla kurulumunuzdaki register hatalarını düzeltin

- Uc Logic tabletinizin kaleminin pilini kontrol edin değiştirilmesi gerekiyor olabilir

- Netbook sistemlerde adaptör takılı olmadığında güç tasarruf modunda usb cihazlara güç gidişi az oluyor olabilir sistem ayarlarından güç yönetiminizi kontrol ediniz. Varsa performans ayarında kullanınız

Umarım yardımcı olmuştur .

Eğer başarılı olunmazsa yapılması gereken denediklerinizi çıktı alıp ürünle birlikte satınaldığınız yere geri göndermeniz oradan teknik servise iletilir gereken yapılacaktır