Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayal ürünü bir çalışmadır. Böyle bir firma yoktur. Logo çalışmak istedim, logoyu yaptıktan sonra evraklar üzerinde nasıl kullanılacağını ve duracağınıda görmek istedim. Umarım beğenirsiniz.
grafix'in dediği gibi kartvizitte adres yukarıda olmamış ve bence zarfta da hoş durmuyor. Birde zarfı açık halde basmalısınız hazır zarfı bu dizaynla kullanamazsınız, makas payı bırakmış olmanız lazım. Ancak genel olarak hoş duruyor eline sağlık.
grafix'in dediği gibi kartvizitte adres yukarıda olmamış ve bence zarfta da hoş durmuyor. Birde zarfı açık halde basmalısınız hazır zarfı bu dizaynla kullanamazsınız, makas payı bırakmış olmanız lazım. Ancak genel olarak hoş duruyor eline sağlık.
Yorumlarınız için herkese teşekkürler, renklerde iç içe oturtma olmadığı için zarfta makası sağ taraf olarak düşündüm bu ve buna benzer çalışmaları hazır zarflar üzerine sürekli basıyoruz fakat aynı şeyi antetli üzerine söyleye bilirsiniz, hazır paket a4 e antetli o şekilde basılamaz, onun için tabakadan özel kesim yapılabilir,
konsept, renkler, yazı karakteri güzel olmuş. diğer yorumlara katılıyorum ama, adres antetlide olduğu gibi diğerlerinde de aşağıda olursa daha güzel olur gibi. böyle biraz garip olmuş. yine de ellerinize sağlık...
Logo başarılı ancak bende adreslerin antetlide aşağıda zarf ve kartvizitte yukarda kullanılmasına takılı kaldım.. unutmaki mektupların en sakat yerleridir üstleri.. kişiler genelde mektupları yırtarak açarlar bu yüzden köşeler ve üst taraf her zaman tehlikeli bölgelerdir.. adresleri aşağıya alırsan daha başarılı olabilir gibime geliyor. Emeğine sağlık ..
adres yerlerinin yerleştirilmesi güzel olmamış ama logo güzel sade beyendim. ama kartvizit deki filan adres yerlerini oynasan daha hoş olur.. emeğine sağlık