Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Çalışmam

Mirga

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadaşlar onaylanmış bir logo çalışmamı sizlerle paylaşmak istiyorum değerli fikirleriniz belirtirseniz sevinirim

grglm1.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Mustafa Cetin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
onaylanmış mı :?
bence oLmamis neden dersen de Logo nun asimetrik olmasi makbuldur ama sekillerin de bir duzende olmasi lazim
misal alttaki yesil parca ile ustteki yesil parca birlestiginde duzgun bir butun olurmu sence?
yine de eline saglik iyi calismalar...

uguraydogar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Nazar boncuğu bana göre çok gereksiz...Bir zeytin firmasına göre normal bir logo. Başarılar...

grafikersin

🌟Usta Tasarımcı🌟
renk seçimi güzel, zeytinleri yazısının karakteri güzel, ege yıldızı yazısının karakteri güzel değil. elinize sağlık...

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
Onaylanmışsa bundan sonra yapacak bişi yok... Ama bence biraz daha çalışsaymışsınız iyi olurmuş.. Logo bana bişey anlatmadı... çok karışmış nazarboncuğu, zeytin, yıldız, sanırım birde çavuş şapkası gibi bişi görüyorum... Ve yazı zemine tam oturmamış... Bu kadar materyal kullanmasaymışsınız daha iyi olurmuş... Ve yazının üzerinde oynasaydınız biraz font şeklinde bırakmak pek hoş olmuyor bence... Yinede elinize sağlık sonuçta müşteri beğenmiş öyle değil mi :)

Frankfurt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bilmiyorum ama... Bir logoyu hazirlarken tabelada nasil durur. Veya bir tekstil ürününde nasil duracagida düsünülüp ona gore hazirlanmasi gerekir.. Bu anlamda üzerinde düsünmek gerekir. Nasil olsa müsteri begenmis demek. Bence kolay i tercih etmek gibi... Ama düsündügümde tekrardan adam begenmisse yapacak bir sey yok. Eline saglik demekten baska...!!!! :))

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
bana göre çok obje var logoda..daha sade olmalı düşüncesindeyim..
ama onaylanmış..diyecek bir şey pek kalmıyor..zeytin dalının, nazar boncuğunun, bir kartvizite, zarfa ya da antetliye ufaltıldığı düşünüldüğünde görüneceğini yada görünse bile birşey ifade etmeyeceğini düşünüyorum..

saygılarımla

lirikajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
herşeye eyvallah da arkadaşlar o nazar boncuğu nedir orada!!???

Mirga

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadaşlar öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim ve sorularınızı cevaplandırayım.

1. logonun simetrik olması her halukarda doğru ama ben yaklışk 10 logo yaptım müşterim bunu beğendi :) yapıcak birşey yok...
2. Nazar boncuğu yoktu sonradan kendisi istedi.

teşekkür ediyorum tekrardan...

Frankfurt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Nazar boncuğu yoktu sonradan kendisi istedi.!!!

:)))
Su cilgin Türkler....!!!!!