Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo çalışması - elyasa web teknolojileri

emre_ngage

🌱Yeni Üye🌱
elyasalp3.jpg

Değerli Grafiker arkadaşlarım, elyasa web teknolojilerinin revizyonda olan web sitesinin yeni logosunun çizim işini ben aldım, böyle bir çalışma yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. :tongueout::wink:

Son düzenleme:

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
hosting solutions yazısını alta alırsan ve asa bölümüne yayarsan daha şık durur diye düşünüyorum onun dışında sade ve şık bir çalışma renkler güzel uyumlu soft olmuş başarıalr dilerim...

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hosting solitions yazısı yukarıda iyi durmamış,ben beğeniyorum diyorsanız en azından alttaki firma adıyla arasında biraz boşluk olmalı diyorum,renkler güzel,uyumlu,gözü rahatsız etmiyor,başarılarınızın devamı dileğiyle.

emre_ngage

🌱Yeni Üye🌱
elyasaxc2.jpg

elyasa2rp4.jpg

Bende hosting solutions kısmının altta kalması kanaatindeydim ama artık firma sahibi hangisini daha uyumlu karar alırsa onu kullanır tabiki burdaki değerlendirmeleride göz önünde bulundurucakalrından şüphem yoktur.Teşekkürler.:tongueout:

ebdesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hoş ve pozitif enerjili bir çalışma, aqua etkisini çalışmanda çoğu kısımda kullanmışsın renkler ise teknılojiye uygun. Sana artı A puan, başarılar...

Pierro

🌱Yeni Üye🌱
Renk secimleri çok güzel fakat font seçimi konusunda aynı düşüncede değilim "hosting solutions" yazısını elyasanın kuyruklu harfi ile veya font secimine göre şekilsel olarak bağdaştırabilirsen gözü rahatsız etmeyecek kıvama getibileceğin düşüncesindeyim .Renklerin uyumunu tekrar belirteyim çok başarılı

Son düzenleme:

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
göze hitap ediyor ancak renk geçişi baskıda sıkıntı oluşturmaz mı??

ByELİTE

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok güzel olmuş bence benim düşüncem....