Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Denemelerim

54 Graphics

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar, hayali firmalar için bu hafta yaptığım bazı logo denemelerini meslekdaşlarımın önemli ve benim için çok faydalı olan düşüncelerine, yorumlarına ve eleştirilerine sunuyorum.

4rewyehg.png

adgvx.png

adf.png

drshydjfkg.png

aegdfad.png

edf.png

dshyujk.png

aergtfoadkl304.png

frhgrsdf.png

rsjuf.png

ryety.png

srgddsg.png

sdfhgkh.png

shfgf.png

srtgdfs.png

shake.png

seraglasses.png

rwhysgad.png

aeydfjg.png

etgsz.png

rstgofkl.png

dsghfgd.png

p304xeldes304gngroup.png

deghy.png

frstgdf.png

sgryu.png

wrtyr.png

Son düzenleme:

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Amblemlerde sorun var.Bazı amblemler çok basite kaçmış.
benim gözüme çarpan hususlar ;
1-logo çalışmalarınızda efekt çok kullanıyorsunuz.Logolarda efekt kullanılması bazen riskli olabiliyor.
2-Bir logo tasarlanırken çok iyi düşünülmeli.Yani tasarlanacak logo gerek orjinal renginde,gerek siyah ve gerek ise beyaz renkte basıldığında sorun çıkarmamalı
Bu sebeple logo tasarlarken ilk önce siyah olarak çalışılmalı.
3-Ayrıca logolar her zemine uygulanabilir olmalı.Basılı materyallerin yanısıra,bina tabela,araç vs.vs.

Yine de emek sarfedildiği belli.Bu sebeple emeğinize sağlık diyor,kolaylıklar diliyorum.

54 Graphics

🌱Yeni Üye🌱
Değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim Nihat bey.

Bahsettiğiniz hususlardan sadece "her zemine uygun olup olmadığı" konusunu dikkate almadan çalışmalarımı yaptım. Diğer hususları mutlak surette göz önünde bulundurarak çalıştım. Bir çoğunda çok ama hafif efektler kullanmamın sebebi logoların göze hoş görünmesi; efektin fikri süslemesidir.

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Bazıları hariç, başarılı çalışmalar gerçekten. Kutlarım. Kolaylıklar dilerim. Paylaştığınız için ayrıca teşekkürler. :angel:

mmm_m

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logo tasarlamanın grafik bilgisinden daha üstün birşey olduğunun düşünen biri olarak hayali firmaya logo tasarlamayı doğmamış çocuga don biçmek şeklinde niteleyenlerdenim..grafikleri begendim elinize sağlık...

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Başım döndü desem yeridir:.:) Arkadaşım sen yemek fln yemezmisin oturmuş paso logo çizmişsin.
Şaka bi yana tabi, Çok güzel çizimler var içerisinde emeğine sağlık. Biraz fontlarla daha ilgilensen bazu logolar süper ama fontlar bitirmiş.

54 Graphics

🌱Yeni Üye🌱
:D okurken gerçekten eğlendim. Beğenileriniz ve yorumlarınız için çok sağolun arkadaşlar.

Ben geçen haftaya kadar sadece okulunu okumuş bir "grafiker"dim ve geçen hafta, mmm_m arkadaşımın da dediği gibi logo, amblem ve logotype tasarımının grafik bilgisinden çok çok daha üstün bir bilgi birikimi, deneyim, uzun çalışmalar vs. gerektirdiğini farkettim ve hemen yola koyuldum. Gerekirse yemeden içmeden uğaşıcam :)

Bunlar, anlattıklarımı farkettikten sonraki ilk denemelerim; acemilik dönemi. Bu konuda sizin yorumlamalarınız ve fikirlerinize çok ihtiyacım var.

Göz gezdiren arkadaşlara dahi teşekkür ederim.

evrem03

🌟Usta Tasarımcı🌟
çoğunluk güzel olmuş elinize sağlık

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
Acemilik dönemi için gerçekten başarılılar, tebrik ederim.
Zamanla ufak tefek sorunlar da kalmamış olacaktır diye inanıyorum :)
Başarılar kolay gelsin...

kuşum

🌱Yeni Üye🌱
çalışmaların gerçekten çok güzel tiolar aldım biraz...