Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

logo etrafına güneş ışığı ve çizgili arka plan

jimraynor

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba öncelikle belirtmek isterim ki Forumunuz çok güzel. Benim gibi photoshopa yeni başlayan arkadaşlara birçok konuda yardımcı olacaktır.

Linkteki resimdeki gibi bir logo yapmaya çalışıyorum ama arka planı gradient tool yaparak yapmaya çalıştım olmadı. AYnı şekilde logo etrafına olan ışığı da blendin options'tan outer glow diyorum ama güneş ışığı gibi olmuyor daha çok bir tabağın etrafına su dökülmüş gibi oluyor. Yani ışık şiddeti değişmiyor.

https://www.hdwallpaperscollection....012/02/Download-Chelsea-Logo-Wallpaper-HD.jpg

Benzer konular

emre3232

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
renk paletlerinin her ikisinide istediğin renk'i ver sonra yeni katman aç ve daire seçim aracını istediğin gibi ayarla seçili haldeyken filter/render/clouds de sonra filter/blur/radial blur de ve zoom yap amount 100 de olsun ve ok de ctrl f ile veya filter en üstte radial blur var öyle yap
yani tekrar tekrar radial blur vermiş olcan sonra opaklık değerini düşürmelisin.Orda farklı şekil veya fırça kullanılmış sanki ama radial blur oldu kesin.

jimraynor

🌱Yeni Üye🌱
arka plan oldu gibi hatta resim bitti. Ama güneş ışığını yapamadım. Blending options ile vermeye çalıştım ama olmadı. Bende emboss ile 3d kabartma yaptım.

Acaba ışığı nasıl yapabilirim.

Diğer sefere bunu deneyeceğim.

emre3232

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
brush kullanarak sun brush diye arat birde dediğim gibi renk paletlerinin her ikisinide istediğin renk'i ver sonra yeni katman aç ve daire seçim aracını istediğin gibi ayarla seçili haldeyken filter/render/clouds de sonra filter/blur/radial blur de ve zoom yap amount 100 de olsun ve ok de ctrl f ile veya filter en üstte radial blur var öyle yap.

jimraynor

🌱Yeni Üye🌱
Yapmaya çalıştım ama çok saçmaladım :) Güneş ışığı gibi olmuyor yani rengini mi ayarlayamadım acaba sarı yaptım merkeze gittikçe beyazlaştırdım ama parlak olmadı. Herhangi bir resim kodu var mı bu güneş renginin?

jimraynor

🌱Yeni Üye🌱
AYnı şekilde ışıklı bir wallpaper buldum. bilen yok mu?

PosterizesNetsLogo1024x768.jpg