Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo İstek - Sertex

Graf!ker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar arakadaşlar

Yapımına başlayacağım dergi için; logo görseli aşağıdadır bu görselin internetten bulunmuş jpeg şeklidir ve dergide bu logoyu bu şekilde rahatlkıkla kullanabilsemde bana renk değerleri gerekecektir. Logonun kendi çizimi veya vektörlü halini bulmamda yardımcı olcak imkanınız varmı?

dosemelikkumas_.png

Benzer konular

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhabalar arakadaşlar

Yapımına başlayacağım dergi için; logo görseli aşağıdadır bu görselin internetten bulunmuş jpeg şeklidir ve dergide bu logoyu bu şekilde rahatlkıkla kullanabilsemde bana renk değerleri gerekecektir. Logonun kendi çizimi veya vektörlü halini bulmamda yardımcı olcak imkanınız varmı?

dosemelikkumas_.png

Grafikerseniz enfazla 15 dkda çizersiniz bu logoyu nasıl bir yardım istediğinizi anlamadım doğrusu

Graf!ker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sorun çizimde değil :) Sorun renk.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
elinizdeki donedeki en yakın rengi kullanın çünkü, sertex firmasına ait bir kaç görsele baktım dış mekan tabelasında farklı, ürün kataloğunda farklı. Ben sizin yerinizde olsam firma yetkilisiyle bu konuyla ilgili kontak kurardım.
şimdiden kolay gelsin:)

HisarMedya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
elinizdeki donedeki en yakın rengi kullanın çünkü, sertex firmasına ait bir kaç görsele baktım dış mekan tabelasında farklı, ürün kataloğunda farklı. Ben sizin yerinizde olsam firma yetkilisiyle bu konuyla ilgili kontak kurardım.
şimdiden kolay gelsin:)

mantıklı bir yaklaşımı takip edin.ülkemizde renk ölçümlerine dikkat etmezler genellikle özellikle tc kimlik kartımız renk herkezde farklıdır son yıllarda değiştimi bilmiyorum.bence yakın tonda renkleri kullanın.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Merhabalar arakadaşlar

dosemelikkumas_.png