Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo İstek

wolfteam

🌱Yeni Üye🌱
Ben forumuum için logo istiyorum 1024x125 boyutlarında olucak üstünde wolfteamcilar wolfteam hackleri yazıcak etraflarindaki resimler wolfteam karakterlerinden oluşucak .

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben forumuum için logo istiyorum 1024x125 boyutlarında olucak üstünde wolfteamcilar wolfteam hackleri yazıcak etraflarindaki resimler wolfteam karakterlerinden oluşucak .

İsteminizin karşılığında en kısa zamanda 99.999.999 tecrübe puanıyla orgeneral rütbesini verip, full doannım ve silah envanteriyle sınırsız özellik istiyorum.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yok artık ben birşey diyemiyorum. Kelimelerim tükendi artık :S

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
Para istemedim ki sizden..Sizin istedikleriniz gibi küçük bir rica sadece..

ben de istemediğinizi söylemek istemiştim. genelde bu sektör çalışanlarının her işi para karşılığı yaptığı gibi bir yanlış! düşünce vardır malum.. böyle olmadığının güzel bir örneği olmuş :D bunu demek istemiştim

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ben de istemediğinizi söylemek istemiştim. genelde bu sektör çalışanlarının her işi para karşılığı yaptığı gibi bir yanlış! düşünce vardır malum.. böyle olmadığının güzel bir örneği olmuş :D bunu demek istemiştim

:) fakat her şeyin bir karşılığı olduğunu ve bunu ilk çağlardaki gibi al patates ver limon mantalitesinde çözülebileceğini de görmüş oldunuz.