Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

logo ve kartvizit calismasi

ZOOM X

🏅Acemi Tasarımcı🏅
illustratorde cizdim logoyu. kartwizitte illustratorde tamamlandi..

grafikerlernethb9.jpg

gorus ve elestirilerinizi bekliyorum.. tesekurler..

ussamx

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sade ve hoş olmuş ama dizaynda bir iki değişiklik yapılarak en iyi görüntüyü almak mümkün olacaktır..

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
ortadaki görselin bi anlamı var mı acaba.. renk uyumu güzel adres çok köşede geldi bana emeğine sağlık..

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
bu kartviziti minimum 80x50 mm olarak düşünürsek bana göre logo çok büyük kullanılmış. sol üs köşeye yerleştirilmesi daha iyi olacak. aynı şekilde isim ve ünvanda küçültülmeli. yazı ne kadar büyürse kartvizitler o kadar amatör görünür.

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
isim title ve adres arasinda simetri denemelisin. amblemi cok basarili buldum fakat logotype uzerinde biraz daha durmalisin gibi geldi bana. en azindan kullandigin font degisime acik, yaratici yonleri olmasi gereken bir grafik tasarimcisina uygun degil. stars'in karakteri ile altindaki graphic design in fontu hic uyum gostermemis.

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence çok hoş olmuş bravo

qaqa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
başarılı orjinal .. maşallah ..

andesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aslında adresle isim kısmını sağa bloklarsan daha derli toplu durur gibi geldi bana.Birde logodaki yıldızların hepsi tenk renk olsa gözü daha az kurcalar diye düşünüyorum ama logo çok güzel olmuş ellerine sağlık iyi çalışmalar

colorhand

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım kimne derse desin güzel çalışma.

G-ART

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kartvizit taslağı gayet güzel olmuş, ama logo çok büyük 40mm logo apsült görünüyor, 25mm yaparsan daha hoş durur.

ZOOM X

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bazi arkadaslarim ilk yaptigim logo ve kartvizit calismasi icin bir kac oneri sunmuslardi.
logo daha kucuk olsa olmazmiydi diye..
birde o sekilde yapmaya calistim..
tekrar yorumlariniza ihtiyacim olcak arkadaslar..
simdiden tesekkurler..

starsprintkartvizit2se9.jpg

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
hehe tüh geç kalmışım, bende logo daha küçük olsun taraftarıydım ama geçmiş bile :) Bence ilkine göre logo duruşu, yazı duruşu falan daha profesyonel.. Ayrıca logo çok şık görünüyor, lakin yıldızların altındaki şeklin ne ifade ettiği inan hiç anlaşılmıyor.. "böyle bir adam var ama adam değil o, yok, sanki paylaçomsu, uzaylı da olsa belki bir ihtimal, acaba yıldızları eliyle çeviren bir adam artık o kadar hızlı ki karışmış böle bir garip olmuşş".. bunlar bakınca düşünülesi yorumlarım dı :) Bir de belki kartvizit tasarımı konusunda daha rahat birşeyler çalışman daha güzel olabilir şuan sanki siyah içinde boğulmuş, sıkışmış havası var..

kolay gelsin.