Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logo Yorumlarınıza açık

zekice79

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zekice.cjb.net
images.html
[/url][/IMG]

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadasım logoda bir uyum göremedim malesef ama eksikleri sayalım simdi sana yardımı dokunur umarım;
öncelikle görseller cok bagımsız görünüyor birbirleriyle uyumlu değil ayrıca desigins yazmıssın baska birseymi bu yoksa design mi demek istedin o kısım ayrı bir muamma.. fontunda stroke vermissin bence gerek yok daha sade olmalı en fazla drop shadow ile gölge efekti verebilirsin logo tasarlarken kartvizit buyutunda dahi okunabilirliği ve görselliği net olmalı ve firmayı cagrıstırabilcek gorseller kullanmalısın bunları göz önünde alırsan daha iyi bir çalısma yapabilcegini düşünüyorum. iyi çalışmalar emeğine sağlık.

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
fena değil biraz derlesen toplasan olucak benim hoşuma gitti emeğine sağlık...

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
maalesef logoda uyum yok, dogru. biraz daha tipografi çalışmanı öneririm :)

onerim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
logonuz çok ii diyemeyeceğim.Ama sonuçta bir emektir.Bu konuyla ilgili googledan faydalanarak logo sitelerini incelerseniz en azından daha iyi tasarımlar çıkarabileceğinize eminim.Mesela renk uyumu gibi. Emeğinize sağlık

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Öncelikle konuyu yanlış yere açmışsınız.Ayrıca "Desigins (Designs) kelimesinde bir hata olabiliri ama benimde hoşuma gidiyor.." gibi bir cümle ile çalışmanızın bunca eksiğini kapatamazsınız.Yorumları dikkate alarak bol bol örnek incelemenizde fayda var.Kolay gelsin.

aliimren

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.aliimren.com
Konu yanlış, "desigins" yazımı yanlış, uyumsuz bir çalışma. Çok kötü görünüyor. Eğer bir grafiker olarak bunu kullanacaksan bence hiç hoş olmaz. Kısaca hiç zekice değil.....

sR-graphic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Konu yanlış, "desigins" yazımı yanlış, uyumsuz bir çalışma. Çok kötü görünüyor. Eğer bir grafiker olarak bunu kullanacaksan bence hiç hoş olmaz. Kısaca hiç zekice değil.....

ısrarla katılıyorum..tekrar denemelisin

semsx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bana göre çok görsel kullanmak iyi değil sade değil biraz görselleri azalt altta grafik yazısı karakteri değiştir bence