Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logoda arka plan silme

nuhtufan

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar Merhaba,
Bir logonun arka planındaki beyazlığı magic wand tool ile siliyorum fakat save as'den jpeg olark kaydetmek istediğimde arka plandaki beyazlık tekrar geri geliyor. Bundan nasıl kurtulabilirim? Jpeg olarak arkadaki beyazlık olmadan kaydetmek istiyorum ben.

Benzer konular

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
save for web > PNG 24 (Transparency seçili olsun )

nuhtufan

🌱Yeni Üye🌱
Çok teşekkür ederim yardımınız için ama şimdi yaptım dediğinizi ve yine beyaz gözüküyor. Ne yapmam lazım başka? Logoyu buraya yüklesem siz bakabilir misiniz?

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
yüklenmedi logonuz

nuhtufan

🌱Yeni Üye🌱
Kusura bakmayın, tekrar yüklemeye çalışayım hemen.

nuhtufan

🌱Yeni Üye🌱
Ya bende yüklenmiş gözüküyor mesajı yazarken, sonra mesaj yayınlanınca logo kayboluyor. Resim yükle bölümünden yapmıyor muyuz bu işi??

nuhtufan

🌱Yeni Üye🌱
Logo kültür bakanlığı eserleri diye google da görsellerde aratırsanız çıkacaktır. turkuaz bir şey. ama yazı olmayacak. yazıyı sildim de arka planı silip jpeg vb. bir şey olarak kaydedemiyorum bir türlü.

nuhtufan

🌱Yeni Üye🌱
Ya çok özür dilerim sizin de zamanınızı alıyorum ama sizin yaptığınızda da arka plan beyaz olarak gözüküyor bende. Yalnız şöyle bir fark var benim daha önce jpeg bmp olarak kaydettiklerim masaüstünde küçük simge olarak gözükürken beyaz arka plan var, sizin dediğiniz şekilde png olarak benim yaptığımda ve sizin yaptığınız ise masaüstünde siyah arka planla duruyor. Acaba benim görseli açtığım windowslive fotoğraf görüntüleyici vs. gibi programlarda mı sorun var?

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
jpeg ve bmp arka zemin beyaz cıkar transparan şeffaf olmaz ; transparan png hangi zemin üzerine koyarsanız o zeminin rengini alır

nuhtufan

🌱Yeni Üye🌱
Cidden şu an çok önemli bir şey öğrendim sayenizde, çok çokk teşekkür ediyorum! Ben de niye hâlâ beyaz gözüküyor diyorum ya=)