örnek olarak resim koydum,acaba şeffaf bi etiket varmış gibi böyle bi logo nasıl hazırlanır
H hayalet233 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 8 Nis 2010 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 12 May 2010 #1 örnek olarak resim koydum,acaba şeffaf bi etiket varmış gibi böyle bi logo nasıl hazırlanır
Paint ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 20 Eyl 2008 Mesajlar 116 Tepkime puanı 3 13 May 2010 #2 ps de çalışıyosan logonun üzerine boş bi layer aç parlaklık vermek istedigin kısımları peen tool ile seç daha sonra sag tuş make selection diyerek içini beyaz renk ile doldur layer kısmından bleeding mode ayarını overlay olarak seç bu kadar
ps de çalışıyosan logonun üzerine boş bi layer aç parlaklık vermek istedigin kısımları peen tool ile seç daha sonra sag tuş make selection diyerek içini beyaz renk ile doldur layer kısmından bleeding mode ayarını overlay olarak seç bu kadar
H hayalet233 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 8 Nis 2010 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 13 May 2010 #3 maalesef yapamadım dostum
W workmedya 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 4 Nis 2010 Mesajlar 338 Tepkime puanı 11 14 May 2010 #4 kardeş parlaklık vermek istedigin yeri yeni bir katmanda taşırmadan beyaza boya(bak arkadaş ne güzel pen tool demiş)sonra o katmanın opacitysini düşür
kardeş parlaklık vermek istedigin yeri yeni bir katmanda taşırmadan beyaza boya(bak arkadaş ne güzel pen tool demiş)sonra o katmanın opacitysini düşür