Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Logomu Yenilemek istiyorum

MaJesty

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zorlukonfeksiyon.com
Merhabalar.sitenize nette dolasırken üye oldum..Annem ile çalıştırdığımız küçük çapta bi konfeksiyonumuz var hazır giyim satıyoruz.

hali hazırda bi kaç ay önce bi arkadaşımın çizdiği logoyu kullanıyorum ama logodan pek memnun değilim.Dükkan ismininde içinde geçtiği bi logo olsa daha iyi olur düşüncesindeyim sizinde bu konuda görüşlerinizi almak istiyorum..

logomu hem web sitesinde hem kartvizitte hem reklam tabelamda kullanmak istiyorum logonun boyutu hem kartvizitte güzell gözükmeli hemde tabelada yani boyut farkı değiştikce logo karışık olmamalı..

sizce şuan kullandığım logonun üstünde oynama yapılması mı daha iyi olur yoksa sıfırdan bi logo çizdirip yeni bi logo ile yola devam etmekmi gerekir.

suan kullandığım logo bu..

nasıl küçülteceğimi bilemedim özür dilerim..

Benzer konular

N/A8

♾️Grafik Gurusu♾️
Logoyu giyimle çokta alakalı bulmadım açıkçası. Yani bana bişey ifade etmedi. Giyim olduğunda çok daha yumuşak çizgiler düşünürüm ben, bunlar çok sert.

MaJesty

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zorlukonfeksiyon.com
Logoyu giyimle çokta alakalı bulmadım açıkçası. Yani bana bişey ifade etmedi. Giyim olduğunda çok daha yumuşak çizgiler düşünürüm ben, bunlar çok sert.

logoyu çizen arkadaş bu konuda profesyonal değildi..

yani yeni bi logo çizdirmek gerek ve giyimle alakalı daha esnek bir logo olması gerek.teşekkür ederim yorumun için.

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
z harfi olarak okudum, ama bir anlam çıkaramadım çok çizgili sanki,
iyi çalışmalar...

MaJesty

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zorlukonfeksiyon.com
galiba dediğiniz gibi. baştan almak gerekecek..yeni sıfır bi logo yaptırmam lazım..

bu sitedeki bu işin ehli arkadaşlara logo yaptırmak istesem izlemem gereken yol nedir bilgilendirirmisiniz ?

escape_lea

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
galiba dediğiniz gibi. baştan almak gerekecek..yeni sıfır bi logo yaptırmam lazım..

bu sitedeki bu işin ehli arkadaşlara logo yaptırmak istesem izlemem gereken yol nedir bilgilendirirmisiniz ?

Forumdaki İş Veren İlanları bölümüne istediğin özellikleri ve firma ismini , detaylarını yazarsan sana yardımcı olacak birileri çıkacaktır.

albatros_06_ank

🌱Yeni Üye🌱
ARKADAŞ ESKİ LOGO DA KULLANILA BİLİR FAKAT TOPLUMUMUZ CANLI VE GÜZEL VE DOGAL RENKLERDEN OLUŞAN LOGOLARADAHA ÇOK ÖNEM VERİYOR
DAHA CANLI BİR LOGO ÇALIŞMASI BENCE İYİ OLUR AMA TABİ Kİ PHOTOSHOP TA YAPILMALI

SANA YARDIMCI OLMAMI İSTERSEN KONU İÇİNDE MAIL - MSN GİBİ ÖZEL İLETİŞİM BİLGİLERİ YAYINLAMAK YASAK 'YÖNETİM'

e-mail adresinden yardım ederim kolay gelsin

Moderatör tarafında düzenlendi:

duygucetin

🌱Yeni Üye🌱
bence bastan yap yada yaptır meslegin ne bilmiorum ama grafierler cizdirmeni daha dogru buluyorum cünkü herkes her işi yapmaya calısırsa baskasına gerek kalmaz degilmi iyi iş cıkarmak istiosan bir ajansa basvurmalısın bunu da göze al derim

37ua

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım emeğine sağlık ama çok göz yoruyo.

krtlonr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet konfeksiyon firmanızın ismi nedir?

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
ARKADAŞ ESKİ LOGO DA KULLANILA BİLİR FAKAT TOPLUMUMUZ CANLI VE GÜZEL VE DOGAL RENKLERDEN OLUŞAN LOGOLARADAHA ÇOK ÖNEM VERİYOR
DAHA CANLI BİR LOGO ÇALIŞMASI BENCE İYİ OLUR AMA TABİ Kİ PHOTOSHOP TA YAPILMALI

SANA YARDIMCI OLMAMI İSTERSEN KONU İÇİNDE MAIL - MSN GİBİ ÖZEL İLETİŞİM BİLGİLERİ YAYINLAMAK YASAK 'YÖNETİM'

e-mail adresinden yardım ederim kolay gelsin

photoshoptamı yapılmalı. özür dilerim ama işini iyi bilen bir grafiker olduğuna eminmisin. çünkü logo photoshopta yapılmaz. çünkü logo değişken ebatlarda kullanılabileceği için pixel esaslı programda değil vektörel esaslı programda yapılır.